Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 85 m² without real estateV Aleji, Konstantinovy Lázně - Konstantinovy Lázně, Plzeňský Region

V Aleji, Konstantinovy Lázně - Konstantinovy Lázně, Plzeňský RegionPartially equipped • Parking • Garage • Balcony 2 m² • Cellar 10 m² • Terrace 10 m²
PriceCZK 4,900,000


Prodám chatu k celoročnímu bydlení, 3+1, (možnost rozšíření), užitná plocha 85m2, pozemek 800m2, garáž, dílna, terasa, přístřešek pro auto, chata je z 1/3 podsklepená. 2023 byla dokončena rekonstrukce, plast.okna,dveře, nové podlahy, zatepleno, nová fasáda, nová střecha, elektroinstalace. Kanalizace veřejná, vodovodní a kanalizační přípojka, plynová přípojka, vytápění zajišťují krbová kamna +el.přímotopy.

Chata je v lázeňské obci Konstantinovy lázně z jedné z ekologicky nejčistších oblastí v Česku. Naleznete zde:koupaliště, přírodní lom, inline trasy, turistické trasy, krásná příroda, hospůdky, cukrárny, obchody, pošta, wellness s krytým bazénem,obecní úřad, zubař, MŠ a ZŠ, po celý rok mnoho hudebních akcí. Vlakové a autobusové spojení.

Property Characteristics

Listing ID852425
Fully furnishedPartly
Plot space800
Building constructionBrick
Užitná plocha85
Available from01/10/2024
ConditionVery good
EPCC - Economical

Additional information

Balcony: 2 m²
Basement: 10 m²
Garage
Terrace/deck: 10 m²
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.