Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 148 m² without real estatePitterova, Prague - Žižkov

Pitterova, Prague - ŽižkovEquipped • Lift • Garage • Cellar 10 m² • Terrace 40 m²
Monthly rentCZK 55,000

+ Service chargesCZK 9,000
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 55,000


Světlý byt, dispozičně řešený jako 3+kk s celkovou výměrou 148 m² (z toho 100 m² obytné plochy bytu , 40 m² terasy a 8 m2 sklep) situovaný ve 10. patře luxusní rezidence Central Park na Žižkově.

V ceně 2x garážové stání a sklep.

Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Dále v bytě jsou 2 koupelny se sprchovým koutem a WC a dále s vanou a toaletou, pračka, sušička a vstupní hala. Byt je kompletně zařízen moderním nábytkem. Z každého pokoje jsou přístupy na prostorné terasy, které můžete využít například na grilování nebo večerní posezení s přáteli. Komfort bydlení zvyšují vestavěná klimatizace, podlahové topení v koupelně.

Pro obyvatele Central Parku se zde nachází prostorný soukromý park o výměře až 15 000 m² s dětským hřištěm, restaurace s donáškou až k bytu, recepce, non-stop ostraha s kamerovým systémem a další služby. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy. V okolí kompletní občanská vybavenost, restaurace, park Parukářka, pošta, poliklinika, sportovní centrum s posilovnou a tenisovými kurty, nákupní centrum Flora. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD - zastávka Nákladové nádraží Žižkov 100 m od domu. Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy.

Byt je kompletně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Díky svému designu a prostornosti je ideální pro rodiny nebo páry, kteří ocení klidné a moderní bydlení.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte skrze zprávy. Těším se na vaše zájemce!

Property Characteristics

Listing ID852364
Layout3+kk
Available from18/07/2024
Floor10. podlaží z 13
Užitná plocha148
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building constructionBrick

Additional information

Terrace/deck: 40 m²
Lift
Basement: 10 m²
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.