Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Flat for sale 1 bedroom • 37 m² without real estateKralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region

Reserved
Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 8 m²
PriceCZK 3,780,000


Nabízím k prodeji byt o velikosti 1+1 37 m2 ve 2. patře bytového domu v Kralupské ulici. Byt nabízí krásné, klidné, slunné bydlení s výhledem do parku, s veškerým komfortem občanské vybavenosti v okolí s usedlými a bezproblémovými spoluobyvateli v domě. Vnitřní dispozice bytu je předsíň 3,5 m2, ze které je vhod do kuchyně 12m2 a do pokoje 20m2, vlevo je vchod do koupelny a WC. K bytu patří dvě sklepní koje. Byt má příznivě nízké provozní náklady, cca 3000 včetně FO + Elektřina. Pokoj je možné zvětšit o patro na spaní

Byt v tuto chvíli prochází kompletní rekonstrukcí, nové jádro, instalace, elektrorozvody, sádrokartonové podhledy, nové vinylové podlahy, plastová okna, nová kuchyň s vestavěnými spotřebiči, nové dveře, nová koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC v geberitu, pevný internet a TV zásuvka. Rekonstrukci provádí profesionální firma s veškerými protokoly a zárukami.

Dům je zateplen, disponuje vlastní kotelnou na vytápění a teplou vodu, má vlastní společnou kolárnu a kočárkárnu, parkování je dostupné v okolí domu. Dostupnost do centra s kompletními službami občanské vybavenosti je 2 minuty chůze, nakupování, restaurace, pizzerie je přes ulici, autobusové i vlakové nádraží také 2 minuty chůze. Město Brandýs plánuje přímé vlakové spoje do Prahy. Znovuzrozená Nemocnice, která se nyní pyšní nejmodernějšími službami je 5 minut chůze, cesta do pobřežní kolonády je přes náměstí cca 5 minut chůze. Blízké okolí nabízí bohaté vyžití cyklistům, rybářům v jezerech a na Labi, jízdy na koních a koupání v jezerech, vedle domu je tenisový kurt. Historické jádro Brandýsa poskytuje bohaté kulturní vyžití po celý rok.

Byt je v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou, s předpokládaným převodem do OV, vedení správy domů funguje dokonale.

Cena je 3,780,000 Kč včetně právního servisu a jistotního účtu. Prohlídky budou po domluvě, k převodu může dojít v září tohoto roku.

Property Characteristics

Listing ID852155
Layout1 bedroom
Available from31/08/2024
Floor2. podlaží z 4
Building constructionPrefab concrete
Užitná plocha37
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG - Extremely uneconomical

Additional information

Basement: 8 m²
MHD 1 minute on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportBrandýs nad Labem-Stará Boleslav, Pražská
🚶 57 m (1 min)
Post officeBrandýs nad Labem-Stará Boleslav 1
🚶 625 m (7 min)
ShopPENNY
🚶 190 m (2 min)
BankČSOB
🚶 136 m (2 min)
RestaurantU Mikeše
🚶 331 m (4 min)
PharmacyPilulka Lékárna
🚶 150 m (2 min)
SchoolZákladní škola Na Výsluní
🚶 818 m (10 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 680 m (8 min)
Sports fieldSportcentrum
🚘 1,286 m (3 min)
Playground
🚶 167 m (2 min)

How far to…:

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.