Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 97 m² without real estatenáměstí Gen. Svobody, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

náměstí Gen. Svobody, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Cellar 21 m² • Loggia 1 m²
PriceCZK 6,490,000


Nabízíme k prodeji exkluzivní byt po celkové a nadstandardní rekonstrukci, v klidné vilové čtvrti v Ostravě (Zábřeh) na ulici náměstí Gen. Svobody. Byt se nachází ve 2. patře nízké cihlové zástavby (celkem 3. patra), což zajišťuje klidné bydlení a vysokou míru soukromí. Samotný dům prošel revitalizací (zateplení, nová fasáda, okna, střecha).

Jedná se o prostorný a slunný byt o velikosti 97 m2, který dispozičně nabízí vstupní halu, plně vybavenou kuchyni (Hanák) s jídelnou, prostorný obývací pokoj, dvě samostatné ložnice, koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC, komoru a zasklený balkón. K bytu náleží také vlastní sklep o velikosti přibližně 21 m2 a vlastní prostor v půdních prostorách domu rovněž o velikosti přibližně 21 m2. Velkou výhodou tohoto nadstandardního bytu je zahrada, kterou lze využít pro relaxaci a trávení volného času (třeba ke grilování).

Občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti, včetně obchodů, škol a školek. Cesta autem do centra města zabere maximálně 10 minut, do Beskyd pak přibližně 30 minut. Bezproblémové parkování je další výhodou tohoto skvělého bytu.

Pokud by vás zajímalo více informací, nebo byste si přáli byt osobně prohlédnout, rádi vám je poskytneme, případně byt ukážeme. Vzhledem k tomu, že byt prodáváme bez realitní kanceláře, uvádíme zde pouze e-mail, na který můžete váš zájem projevit. V e-mailu prosím uveďte své jméno a příjmení a kontaktní údaje, abychom vás následně mohli telefonicky kontaktovat.

Realitní kanceláře ani makléři prosím nepsat.

Property Characteristics

Listing ID852042
Layout3+1
Available from16/07/2024
Floor2. podlaží z 3
Building constructionBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha97
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 21 m²
MHD 5 minutes on foot
Loggia balcony: 1 m²

What you will find nearby

Public transportMěstský stadion
🚶 435 m (5 min)
Post officeOstrava 44
🚘 2,532 m (6 min)
ShopKarbonka
🚶 174 m (2 min)
BankKB
🚘 1,609 m (5 min)
RestaurantOstravarna U Jubilejní
🚶 797 m (10 min)
PharmacyU Edisona
🚘 1,334 m (4 min)
School
🚶 417 m (5 min)
Kindergarden
🚶 262 m (3 min)
Sports field
🚘 1,595 m (5 min)
Playground
🚶 221 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.