Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 23 m² without real estatePoděbradova, Brno - Ponava, Jihomoravský Region

Reserved
Poděbradova, Brno - Ponava, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Balcony 2 m²
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 2,600
+ Utility chargesCZK 600
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k pronájmu kompletně vybavený moderní byt ve vyšším standardu vhodný pro 1-2 osoby nekuřáky bez domácích zvířat. Jde o novostavbu dokončenou v roce 2024, umístěnou v atraktivní lokalitě Králova Pole. Přestože patří mezi menší, je ergonomicky řešen tak, že zde nemáte pocit stísněnosti. Vše je na svém místě, nic nepřekáží, je zkrátka vyladěný. Nabízí dostatek prostoru a praktických řešení, klid a vyšší standard bydlení. Polohu bytu ocení ti, kdo chtějí bydlet blízko centra (pracovní příležitosti, zábava, obchody, kultura) a kteří se chtějí stěhovat "do nového".

Vaši bezpečnost chrání hned u vstupu protipožární bezpečností dveře. Jídlo si můžete připravit na kuchyňské lince na míru od kvalitního německého výrobce, vybavenou indukční varnou deskou, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou troubou a digestoří. Spotřebiče jsou od renomované značky Candy. V odvětrávané koupelně pak najdete pračku s moderními zařizovacími předměty značky Jika a Ravak. K nadstandardu bytu patří také akustické zdi, odhlučněné velké okno se vstupem na balkón a výhledem mimo zástavbu. V bytě najdete také dostatek úložného prostoru a dvojlůžko, nebo velký pracovní stůl. Celý byt je vybaven úsporným LED osvětlením s náladovým teplým i pracovním bílým světlem vycházející z potřeb bydlících. O přirozené světlo zde není nouze (orientace východ). Před domem je možné bez problému zaparkovat.

Bydlení v této lokalitě se vyznačuje velmi dobrou dostupností do centra. Nachází se v blízkosti kancelářských center Šumavská Tower a Platinium, univerzit a gymnázií, nedaleko sportovišť a nákupních center. Na zastávku MHD do města je to 5 min. Lokalita je známá kulturní nabídkou (Fléda, Sono) a řadou hospůdek a restaurací.

K dispozici ihned.

I offer for rent a fully equipped modern apartment in a higher standard suitable for 1-2 non-smoking people without pets. It is a newly built building completed in 2024. Although it is among the smaller ones, it is ergonomically designed so that you do not feel cramped here. Everything is in its place, nothing obstructs, it is simply well-tuned. It offers plenty of space and practical solutions, peace and a higher standard of living. The location of the apartment will be appreciated by those who want to live close to the center (job opportunities, entertainment, shops, culture) and those who want to move "into something new".

Your safety is protected right at the entrance by fire safety doors. You can prepare food on a custom-made kitchen line from a quality German manufacturer, equipped with an induction hob, refrigerator with freezer, microwave, and hood. The appliances are from the renowned brand Candy. In the ventilated bathroom, you will find a washing machine with modern fixtures from the brands Jika and Ravak. The apartment's above-standard features also include acoustic walls, soundproofed large windows with access to a balcony and views outside the built-up area. In the apartment, you will also find plenty of storage space and a double bed or a large work desk. The entire apartment is equipped with energy-saving LED lighting with mood warm and work white light tailored to the residents' needs. There is no shortage of natural light here (east orientation). Parking in front of the house is possible without any problems.

Living in this location is characterized by very good accessibility to the center. It is located near office centers Šumavská Tower and Platinium, universities and high schools, close to sports facilities and shopping centers. It is 5 minutes to the public transport stop to the city. The location is known for its cultural offerings (Fléda, Sono) and a variety of pubs and restaurants.

Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID851791
LayoutStudio
Available from15/07/2024
FloorGround floor
Building constructionBrick
AgeUp to 10 years
Užitná plocha23
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Economical
HeatingCentral

Additional information

Balcony: 2 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot
Wheelchair accessible
Lift

What you will find nearby

Public transportReissigova
🚶 265 m (3 min)
Post officeBrno 6
🚘 985 m (2 min)
ShopPotraviny-Večerka
🚶 258 m (3 min)
BankČSOB
🚶 717 m (9 min)
RestaurantLloyd's
🚶 293 m (4 min)
PharmacyDr. Max
🚶 549 m (7 min)
SchoolSOU tradičních řemesel a VOŠ
🚶 679 m (8 min)
KindergardenMateřská škola Chodská
🚶 791 m (9 min)
Sports fieldLadie's Gym
🚶 400 m (5 min)
Playground
🚶 453 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.