Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 96 m² without real estateBiskupcova, Prague - Žižkov

Biskupcova, Prague - ŽižkovPublic transport 2 minutes of walking • Lift • Cellar 3 m² • Loggia 6 m²
Monthly rentCZK 27,000

+ Service chargesCZK 5,880
+ Utility chargesCZK 1,510
+ Refundable depositCZK 20,000


BYT JE PŘEDBĚŽNĚ ZAMLUVENÝ

OMLOUVÁM SE VŠEM ZÁJEMCŮM, NESTÍHÁME ODPOVÍDAT NA ZPRÁVY

Nabízíme byt k dlouhodobému pronájmu v Praze 3 na Žižkově, Biskupcova ul.

Byt se nachází ve 4. patře (5.NP ze 6) v rekonstruovaném cihlovém domě s výtahem, dispozice 4+kk o ploše cca 96m2 (2x ložnice, 1x pracovna s lodžií/nebo menší ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, hala, samostatné WC, koupelna s vanou, zádveří, šatna, spíž, v suterénu k dispozici sklepní kóje; Orientace sever (ulice) - jih (klidný rozlehlý vnitroblok). V bytě jsou původní přebroušené parkety a plovoucí podlahy. Okna dřevěná s dvojsklem, vchodové bezpečnostní dveře. V domě je ústřední topení - společná plynová kotelna pro topení a ohřev TUV. Kuchyně je vybavená plynovou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří s odtahem a myčkou nádobí. Byt nabízíme k pronájmu nezařízený, dle dohody je možné dovybavit chladničkou. Byt je příjemný k bydlení, prostorný a světlý, dům je klidný. Výhodou je blízkost tramvajového a autobusového spojení do centra (metro A, B, C), parky Vítkov, Židovské pece či Parukářka, kino Aero a řada obchodů v okolí.

Měsíční nájemné je 27.000 plus poplatky dle spotřeby a počtu osob (SVJ - teplá a studená voda, topení a provoz společných prostor) a energie (plyn a elektřina, dle dohody možný přepis na nájemce). Později v budoucnu bude byt užívat člen rodiny s alergií a astmatem, takže byt můžeme pronajmout pouze nekuřákům a lidem bez mazlíčků. Možné i jako spolubydlení.

Byt bude volný k nastěhování od září.

V případě zájmu nás kontaktujte prostřednictvím portálu Bezrealitky.

We offer an apartment for long-term rent in Prague 3, Žižkov, Biskupcova ul.

The apartment is located on the 4th floor (5th floor out of 6) in a reconstructed brick building with an elevator, layout 4+kk with an area of ​​approx. 96m2 (2x bedrooms, 1x study with loggia/or smaller bedroom, living room with kitchenette, hall, separate toilet, bathroom with bath, cloakroom, cellar available in the basement; North (street) - south orientation. The apartment has original sanded parquet floors and double-glazed windows There is a central heating system in the house. The kitchen is equipped with a gas hob, an extractor hood and a dishwasher. The apartment can be equipped with a refrigerator for living, spacious and bright, the house is quiet.The advantage is the proximity of tram and bus connections to the center (metro A, B, C), parks Vítkov, Židovské pece or Parukářka, cinema Aero and a number of shops in the vicinity.

The monthly rent is 27,000 plus fees according to consumption and the number of people (SVJ - hot and cold water, heating and operation of common areas) and energy (gas and electricity, according to the agreement, transfer to the tenant is possible). Later in the future, a family member with allergies and asthma will use the apartment, so we can only rent the apartment to non-smokers and people without pets. Also possible as a roommate.

The apartment will be available to move into from September.

If you are interested, contact us through the Bezrealitky portal.

Property Characteristics

Listing ID851572
Layout4+kk
Available from01/09/2024
Floor5. podlaží z 6
Building constructionBrick
HeatingCentral
DesigneStandard
Užitná plocha96
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical
ReconstructionComplete

Additional information

Basement: 3 m²
Lift
Loggia balcony: 6 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBiskupcova
🚶 173 m (2 min)
Post officePraha 3
🚶 833 m (10 min)
Shop
🚶 27 m (0 min)
BankČSOB
🚶 180 m (2 min)
RestaurantZáležitost
🚶 31 m (0 min)
PharmacyBenu
🚶 153 m (2 min)
SchoolZákladní škola Jeseniova
🚶 341 m (4 min)
KindergardenMateřská školka Jeseniova 98
🚶 296 m (4 min)
Sports fieldFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 537 m (6 min)
Playground
🚶 473 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.