Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Javorek, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Javorek, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Javorek, Vysočina Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateJavorek - Javorek, Vysočina Region

Javorek - Javorek, Vysočina Region

Pronájem Chalupy Javorek v oblasti Vysočina: 5 ložnic, max. 17 osob.chalupa za noc: celoročně 13.000kč. Chalupa původně sloužila jako vesnické stavení, později byla přestavěna na školu. Nyní po pečlivé rekonstrukci se zde ubytuje až 17 osob. Pokud rádi vzpomínáte na prázdniny u babičky, kde jste se potkali se všemi sestřenicemi a bratranci a chichotali jste se na půdě až do svítání, nebo pobyty na horách s několika spřátelenými rodinami, kde se rodila kamarádství dalších generací, u nás najdete skvělé zázemí pro podobná setkání. Chalupu a její obytné prostory jsme koncipovali pro rodiny s dětmi již školu povinné - pro 3 až 4 rodiny. Ideálně počet je 10 až 12 dospělých s dětmi.

U vemínku se najdete částečně kryté venkovní posezení s grilem. Na zahradě s ohništěm, květinovou zahradu a s ovocnými stromy, malinami a ostružiny, na vás čeká koupací jezírko s finskou saunou.

Property Characteristics

NameChalupa Na Škole
Bedroom5 ložnic
TownJavorek
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacitymax. 17 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.