Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Staré Hamry, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Staré Hamry, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Staré Hamry, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateStaré Hamry - Staré Hamry 1, Moravskoslezský Region

Staré Hamry - Staré Hamry 1, Moravskoslezský Region

Pronájem Chalupy Staré Hamry v oblasti Beskydy: 4 ložnice, celkem pro 1 až 16 osob.chalupa za noc: celoročně 5.900kč. Stylově krásně zařízená chalupa, na jednom z nejkrásnějších míst v Beskydech, s luxusním WELLNESS vybavením ( nerezovou vířivkou pro 6 osob s přímým výhledem na LYSOU HORU, finskou saunou + v období letních prázdnin venkovní bazén ), vše na vlastním velkém pozemku (30tis m²) u lyžařského střediska Ski park Gruň, se sedačkovou lanovkou - 70m od chalupy. V lyžařském středisku jsou možností objednání rautů, jídlo po celý den, zapůjčení elektro kol a objednání PIZZI. Chalupa má překrásný výhled na nejvyšší vrchol - Lysou Horu v úžasném horském prostředí Starých Hamer.

Na samotě, přesto poblíž 3 horských hospod. Najdete zde velké množství cyklostezek, možnost pěší turistiky (z chalupy můžete dojít až na vrchol Lysé hory (9 km), dlouhé upravené lyžařské stopy. Nedaleko se nachází druhé lyžařské středisko SKI BÍLÁ, které můžete navštívit v letním i zimním období, dětský hrací park. Nádherné treky na horských hřebenech, houby rostoucí na pozemku. Pro milovníky golfu - špičkový Resort Ostravice a Čeladná. Vodní nádrž Šance.

Property Characteristics

NameChalupa Kovolka
Bedroom4 ložnice
TownStaré Hamry
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity1 až 16 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.