Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 85 m² without real estateLečkova, Prague - Chodov

Reserved
Lečkova, Prague - ChodovPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 3 m² • Loggia 3 m²
Monthly rentCZK 32,500

+ Service chargesCZK 3,655
+ Refundable depositCZK 60,000


Prvním nájemníkům nabízím byt 4kk zrekonstruovaný pod dohledem architekta a vybavený úložným nábytkem na míru. Byt se nachází v 2. patře zrevitalizovaného panelového domu, podlahová plocha je 85 m2 (včetně sklepa 3,4 m2) a navíc s lodžií 3 m2, která spolu s většinou oken směřuje na západ do zeleně, a tím v bytě zajišťuje soukromí a klid.

V prostorné obytné místnosti je velkorysá kuchyňská linka s kvalitními vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, trouba, myčka, mikrovlnka), digestoř, granitový dřez s výsuvnou baterií a lednice s mrazákem. Stěnu za kuchyní pokrývá omyvatelná stěrka a přímo v kuchyni je také vestavěná potravinová skříň s možností odvětrávání ven. V obývací části jsou úložné prostory v podobě závěsné televizní stěny (sestavy šuplíků a dubových polic) a malá nika s policemi.

V bytě se nachází tři samostatné ložnice, největší z nich je zařízená vestavěnou skříní o délce 3,4 m. Ostatní dvě ložnice jsou nezařízené. Koupelna je vybavena vanou s napouštěním přepadem, sprchovou hlavicí a termostatickou podomítkovou baterií, umyvadlem se skříňkou a poličkami. Toaleta je samostatně.

Další úložné prostory představuje velká komora (4 m2) s variabilním policovým systémem, předsíň s vestavěnými skříněmi z dubové dýhy (prostor pro pračku a sušičku, kabáty i boty) a další skříň na chodbě.

V celém bytě je položená kvalitní lepená vinylová podlaha, v koupelně je velkoformátová dlažba, svítí se LED osvětlením, na oknech jsou vnitřní žaluzie, vstupní dveře jsou bezpečnostní. Byt se pronajímá částečně zařízený vestavěnými skříněmi a policemi.

Panelový dům s pečlivou správou má zrekonstruované společné prostory, bezbariérový vstup, otevírání vstupních dveří na čip, velký a malý výtah. Parkování je zdarma na přilehlých parkovištích a v ulicích, blízko je i hlídané parkoviště.

Hned za domem je Billa, Lidl a další obchody a služby jsou v rámci OC Opatovská. Metro Opatov je sedm minut pěší chůze přes park, autobusová zastávka Ke Kateřinkám (denní i noční spoje) ještě blíže. V nejbližším okolí je perfektní občanská vybavenost (školy, školky, hřiště, lékárna, zdravotnická zařízení, výdejny zásilek, pošta, bankomat, velký park, knihovna) dostupná bezbariérově příjemnými pěšími cestami.

Byt včetně lodžie je nekuřácký.

Výše nájmu je uvedena bez vyúčtovatelných poplatků, aktuální záloha poplatků je 3 655 Kč měsíčně (2 dospělí, 2 děti). Elektřina bude přepsána na nájemce. V domě je zaveden Vodafone internet, po dohodě můžeme přenechat připojení.

Vratná kauce činí 60 000 Kč. Byt je k nastěhování od poloviny srpna.

Property Characteristics

Listing ID850969
Layout4+kk
Available from15/08/2024
Floor2. podlaží z 8
Building constructionPrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha85
Fully furnishedPartly
ConditionAfter reconstruction
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical
ReconstructionComplete

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 3 m²
Lift
Basement: 3 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKe Kateřinkám
🚶 252 m (3 min)
Post officePraha 415
🚶 759 m (9 min)
ShopBilla
🚶 212 m (3 min)
BankČSOB
🚘 2,477 m (7 min)
RestaurantBeng Teng
🚶 165 m (2 min)
PharmacyBenu
🚶 278 m (3 min)
SchoolGymnázium Opatov
🚶 323 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Křejpského
🚶 282 m (3 min)
Sports field
🚘 2,557 m (6 min)
Playground
🚶 170 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.