Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Krásná Lípa, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Krásná Lípa, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Krásná Lípa, Ústecký Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateKrásná Lípa - Krásná Lípa, Ústecký Region

Krásná Lípa - Krásná Lípa, Ústecký Region

Pronájem Chalupy Krásná Lípa v oblasti České Švýcarsko: 6 ložnic, max. 16 osob.chalupa za týden: léto 28.000kč, zima 22.500kč. Domek se nachází v klidné části města Krásná Lípa, která je centrem Českého Švýcarska. V blízkosti ubytování najdete sportovní areál s možností zahrát si minigolf, tenis, nebo si vyšplhat na horolezeckou stěnu. Vedle domku vede cyklostezka, která Vás navede do krás Českého Švýcarska. Okolní krajina vybízí ke každodenním výletům a je na Vás zda je podniknete na kole nebo pěšími toulkami. Neměli byste opomenout návštěvu Kyjovského údolí, Tolštejnského panství a dalších krás tohoto kraje. Přímo na náměstí stojí za návštěvu zrekonstruovaný Křinický pivovar, místní čokoládovna a malé muzeum, které se nachází v nejstarším domě Krásné Lípy (cukrárna). V zimě mají návštěvnici k dispozici několik sjezdovek v okolí, které jsou vzdáleny cca 6 km od místa pobytu.

V zahradě se nachází gril, ohniště a také velký rybníček. Na pozemku nejdete krásný bazén s posezením. Za poplatek je možné půjčit i výčepní zařízení na pivo. Doporučujeme vlastni přezůvky. Dům nepronajimame na oslavy, rozlučky se svobodou a joné akce. Dům se nachází v klidné části města.

Property Characteristics

NameDomek u rybníčku
Bedroom6 ložnic
TownKrásná Lípa
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacitymax. 16 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.