Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Klenčí pod Čerchovem, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Klenčí pod Čerchovem, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Klenčí pod Čerchovem, Plzeňský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateKlenčí pod Čerchovem - Klenčí pod Čerchovem, Plzeňský Region

Klenčí pod Čerchovem - Klenčí pod Čerchovem, Plzeňský Region

Pronájem Chaty Klenčí pod Čerchovem - Capartice v oblasti Západní Čechy: 2 ložnice, max. 6 osob.chata za týden: celoročně 13.000kč. Přijměte pozvání do Capartic, roubené chaty Capartice 20,ideální místo pro klidné prožití vaší dovolené v krásné přírodě, několik metrů od lesa. Capartice: menší chatová oblast uprostřed Českého lesa, spadající pod Městys Klenčí pod Čerchovem (vzdálenost 5km) Čerchovem a nachází se pod horou Čerchov (vzdálenost 5km), která je nejvyšším vrchem Českého les. Na hranice s Německem (hraniční přechod Lísková) je vzdálenost 6km. Prostředí je zde vhodné pro odpočinkovou dovolenou, skvělé podmínky k turistice, cykloturistice, koupání, lyžování, houbaření nebo sběru lesních plodů.

V chatě jsou k dispozici 2ložnice, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňkou, koupelna se sprchovým koutem a WC, zastřešená terasa, garáž pro uložení jízdních kol apod.

Property Characteristics

NameCapartice 20
Bedroom2 ložnice
TownKlenčí pod Čerchovem - Capartice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 6 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.