Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 85 m² without real estateHlavní, Sulice - Sulice, Středočeský Region

Developer project
Hlavní, Sulice - Sulice, Středočeský RegionNew building • Partially equipped • Parking
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 1,500
+ Utility chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 36,000


Pronájem prostorného bytu 2+kk s předzahrádkou, 85 m², Hlavní, Sulice - Hlubočinka.

Nabízíme k pronájmu nadstandardně velký byt 2+kk o rozloze 85 m² s výhledem do zeleně, bez provize realitní kanceláři. Byt se nachází v přízemí novostavby, v rámci projektu „Byty za Prahou“.

Velkorysý obývací prostor s kuchyňským koutem (29 m²)

Ložnice (13 m²)

Předsíň (8 m²)

Koupelna s WC (7 m²)

Komora (4 m²)

Předzahrádka (20 m²)

Cena pronájmu: 18 000 Kč (bez poplatků)

Vratná kauce: 2x měsíční nájem

V areálu vzniká 7 bytových domů s celkem 56 byty (47 bytů s dispozicí 2+kk, 7 bytů 3+kk a 2 byty 1+kk). Každý byt disponuje předzahrádkou, balkonem nebo terasou. Možnost venkovního parkovacího stání.

Lokalita, Občanská vybavenost, Dopravní dostupnost, Volnočasové aktivity

Obec Hlubočinka je situována 10 km jihovýchodně od Prahy, 4 km vedle obce Jesenice. Nabízí ideální kombinaci klidného venkovského bydlení s výbornou dostupností do hlavního města. Lokalita je obklopena krásnou přírodou a nabízí velmi dobrou dopravní obslužnost.

7 km průmyslová zóna Modletice na D1, 10 km od Sázavy, v blízkosti golfového areálu OAKS a zámku Štiřín. Před areálem je autobusová zastávka, kde jste za 30 minut na metru C, Průhonice 10 km. Nákupní centrum Chodov 15 minut autem. Plánovaná výstavba metra D, kde je konečná Písnice (pár minut od rezidence). V dochozí vzdálenosti Lidl a Tesco. V obci je sportovní areál, restaurace „Zas a znova“, srub „Mandava“ nebo stodola „Herink“. Rozsáhlá síť cyklostezek na soutok Sázavy a Vltavy do nedaleké Davle nebo až na Staroměstské náměstí. V obci jsou dvě mateřské školky, gymnázium a základní škola, nebo soukromá Adveture School - Mateřská a základní škola. Lékaři Kamenice či Jesenice. Tržnice Sapa do 10ti km.

Vybavení

Byty budou vybaveny kvalitními kuchyňskými linkami od společnosti Hanák vč. všech spotřebičů a vestavěnými skříněmi v předsíni.

Nastěhování

Byt bude k nastěhování na podzim 2024. Nabízíme také možnost družstevního vlastnictví nově postavených bytů.

Z kupní ceny bytu skládá družstevník, z vlastních zdrojů, částku ve výši 30 %. Na zbylou částku je poskytnut družstvu úvěr se splatností na 35 let a úrokovou sazbou 5-5,5 % p.a. Lze předpokládat postupné snižování úrokové sazby v souladu s očekávaným obecným poklesem sazeb na trhu. Byty je možné i v průběhu splatnosti úvěru převést do osobního vlastnictví.

vzorový příklad s 5,5 % p.a.:

Boční 2kk s předzahrádkou

kupní cena bytu 7 057 800,- Kč

vlastní zdroje 30 % 2 117 340,-Kč

úvěr 4 940 460,- Kč

měsíční splátka úvěru 26 540,- Kč

Více informací naleznete také

na webu bytyzaprahou.cz.

Rental of a spacious 2+kk apartment with a front garden, 85 sqm, Hlavní, Sulice - Hlubočinka

We offer for rent an unusually large 2+kk apartment with an area of 85 sqm overlooking greenery, with no commission to the real estate agency. The apartment is located on the ground floor of a new building, as part of the "Apartments near Prague" project.

Generous living space with a kitchenette (29 sqm)

Bedroom (13 sqm)

Entrance hall (8 sqm)

Bathroom with toilet (7 sqm)

Storage room (4 sqm)

Front garden (20 sqm)

Rental price: 18,000 CZK (excluding utilities)

Refundable deposit: 2x monthly rent

The area is home to 7 residential buildings with a total of 56 apartments (47 apartments with a layout of 2+kk, 7 apartments 3+kk, and 2 apartments 1+kk). Each apartment has a front garden, balcony, or terrace. Outdoor parking available.

Location, Civic amenities, Transport accessibility, Leisure activities

The village of Hlubočinka is located 10 km southeast of Prague, 4 km next to the village of Jesenice. It offers an ideal combination of peaceful rural living with excellent access to the capital city. The location is surrounded by beautiful nature and offers very good transport services.

7 km from the Modletice industrial zone on the D1, 10 km from Sázava, near the OAKS golf area and Štiřín castle. There is a bus stop in front of the area, where you can reach metro C in 30 minutes, Průhonice 10 km away. Chodov shopping center is a 15-minute drive. Planned construction of metro line D, with the terminus at Písnice (a few minutes from the residence). Within walking distance of Lidl and Tesco. The village has a sports complex, the "Zas a znova" restaurant, the "Mandava" log cabin, or the "Herink" barn. Extensive network of cycling paths to the confluence of the Sázava and Vltava rivers to nearby Davle or even to Old Town Square. The village has two kindergartens, a gymnasium, and a primary school, or a private Adventure School - Kindergarten and Primary School. Doctors in Kamenice or Jesenice. Sapa market within 10 km.

Equipment

The apartments will be equipped with high-quality kitchen units from Hanák including all appliances and built-in wardrobes in the hallway.

Move-in

The apartment will be available for move-in in October 2024. We also offer the option of cooperative ownership of newly built apartments.

Property Characteristics

Listing ID848763
Layout2+kk
Available from01/10/2024
Floor1. podlaží z 3
Užitná plocha85
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building constructionBrick

Additional information

Parking
Front garden 20 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.