Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Proseč, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Proseč, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Proseč, Pardubický Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateProseč - Paseky u Proseče, Pardubický Region

Proseč - Paseky u Proseče, Pardubický Region

Pronájem Chalupy Paseky u Proseče v oblasti Východní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chalupa za týden: léto 12.900kč, zima 14.000kč. Poloroubený samostatný domek s venkovním posezením a grilem nasměrovaným do zadní části zahrady, stojí na oploceném pozemku v osadě Paseky u Proseče a je ideálním soukromým zázemím pro 1 až 4 osoby (& lze přidat jedno dítě předškolního věku na cestovní skládací postýlku).

Tato oblast Českomoravské vrchoviny patří mezi jeden z nejchladnějších koutů naší republiky. Bývá tu od září až do května poměrně chladno, tedy čas, kdy je potřeba doma zatopit. Léto na jaké jsou lidé zvyklí, s teplotou kolem 30°C je tady tak 3 týdny, a to ještě ne vcelku. Osada Paseky je obklopena hlubokými lesy a pokud máte rádi sice chladnější, ale zato nádhernou přírodu a jste vyznavači aktivního odpočinku, ale zároveň se nebráníte lenošení třeba s knihou v ruce, měli byste nás navštívit.

Property Characteristics

NameVejminek
Bedroom2 ložnice
TownPaseky u Proseče
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 5 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.