Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Třeboň, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Třeboň, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Třeboň, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateTřeboň - Třeboň, Jihočeský Region

Třeboň - Třeboň, Jihočeský Region

Pronájem Rekreačního domu Třeboň v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, max. 4 osoby.rekreační dům za noc: celoročně 2.950kč. Prožijte svoji dovolenou v Třeboni v rodinném domku se zahrádkou. Získáte dostatek prostoru a soukromou zahradu pouze pro Vás, Vaše děti a domácí mazlíčky. Nemovitost se pronajímá jako celek k výhradnímu užití. Dům má soukromou zahrádku, prostorný obývací pokoj, ložnicí se 4 lůžky (1 manželská postel, 2 jednolůžkové postele) a kolárnu. K dispozici máte zhruba 130 m² vnitřního prostoru + zahradu. Na zahradě je kryté posezení s plynovým grilem pro dlouhé letní večery. Při nepřízni počasí můžete sledovat O2 TV (sportovní kanály, HBO... ) nebo využívat rychlou WiFi.

Domácí mazlíčci jsou vítáni. Zahrada je pro ně bezpečná - celá obehnaná zděným plotem. Na zahradě je stín v horkých dnech, a současně přístřešek (u grilu), kde se mohou schovat před deštěm.

Property Characteristics

NameDomek v Třeboni
Bedroom1 ložnice
TownTřeboň
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 4 osoby
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.