Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Koberovice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Koberovice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Koberovice, Vysočina Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateKoberovice - Lohenice, Vysočina Region

Koberovice - Lohenice, Vysočina Region

Pronájem Chaty Koberovice - Lohenice v oblasti Vysočina: 1 ložnice, max. 4 osoby.chata za týden: léto 16.500kč. Tiny House leží v malebné a klidné lokalitě zcela na okraji malé obce Lohenice a nabízí pronájem pro max. 4 osoby (po domluvě možná přistýlka – stanování na pozemku). Pronájem Tiny Housu y doporučujeme hostům, kteří mají zájem o pobyt v přírodě a hledají klid, odpočinek či únik od civilizace. Sprcha/vana (bojler 50 l) i solární sprcha je umístěna venku vedle maringotky. Splachovací WC i suché WC. Interiér je nekuřácký. V maringotce si lze za chladnějšího počasí zatopit v krbových kamnech nebo pomocí el. přímotopu.

Tiny House stojí na velkém oploceném pozemku (3500m²) s rybníkem (možnost přírodního koupání), kde mohou hosté využít koupací vyhřívaný sud (ohřev na dřevo), travnatou plochu s badmintonovou sítí (volejbalovou), venkovní posezení, přenosný gril, gril s kamenem a plynový gril a ohniště. K dispozici je i malá zahradní kuchyňka (2 - plotýnkový el. vařič, lednička s mrazákem). V zahradní kuchyňce je zavedena voda. Pro děti je připraveno pískoviště, houpačka, teepee a další hračky a hry (badminton, petang, fotbal…). Parkování je oplocené.

Property Characteristics

NameTiny House 65
Bedroom1 ložnice
TownKoberovice - Lohenice
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 4 osoby
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.