Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Mochtín, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Mochtín, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Mochtín, Plzeňský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateMochtín - Hoštice u Mochtína, Plzeňský Region

Mochtín - Hoštice u Mochtína, Plzeňský Region

Pronájem Srubu Hoštičky v oblasti Šumava: 1 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.srub za noc: celoročně 4.000kč. Vítejte na Salaši. Nabízíme ubytování v malebném srubu, který se nachází na samotě u lesa, ideální pro milovníky klidu a přírody. Srub je stylově zařízený a poskytuje veškerý komfort moderního bydlení. Součástí srubu je velká terasa s posezením, kde si můžete vychutnat ranní kávu či večerní grilování. Terasa vede přímo do horkého sudu, který je ideální pro relaxaci po celodenním výletu.

Salaš je stavěná a plně vybavená pro 4 osoby, ale určitě se zde dá přežít i ve větším počtu lidí. Vše je na domluvě. Vaří se na plynovém sporáčku, nebo venku na ohni. Elektřina je zde na 12V, takže klasickou zásuvku tu nenajdete. Ale přes USB si zde dobijete telefony, je tu Wi - Fi připojení i lednička. Voda z kohoutku je užitková, v ceně pobytu dostanete balík pitné vody. Uvnitř srubu je kompostovací wc a venku je suchý záchod. Ručníky a základní toaletní potřeby jsou v ceně. Topí se dřevem v krbových kamnech. Srub stojí na okraji lesa. Hlavu složíte na posleli 2x2m v patře, odkud budete mít ten nejlepší ranní rozhled.

Property Characteristics

NameGlamping Salaš
Bedroom1 ložnice
TownHoštičky
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 4 osoby
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.