Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 60 m², SNP, Turčianske Teplice, Žilinský Region
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 60 m², SNP, Turčianske Teplice, Žilinský Region
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 60 m², SNP, Turčianske Teplice, Žilinský Region
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 60 m², SNP, Turčianske Teplice, Žilinský Region
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 60 m², SNP, Turčianske Teplice, Žilinský Region

Flat for sale 2+kk • 60 m² without real estateSNP, Turčianske Teplice - Turčianske Teplice, Žilinský Region

SNP, Turčianske Teplice - Turčianske Teplice, Žilinský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking
Price€255,000


Nabízíme Vám k prodeji 2 pokojový apartmán v Turčianských Teplicích ve známé Rezidenci Opera, která se nachází v centru města přímo u lázní.

Apartmán je situován na východní stranu ve 2 patře komplexu.

Apartmán se skládá ze vstupní chodby, ze které je přímý vstup do kuchyně s obývacím pokojem. Z chodby je také vstup do menšího šatníku, který lze využít i jako odkládací prostor. Z kuchyně je vstup do menší spíže az obývacího pokoje na balkon. Za obývací částí najdeme pokoj a WC s koupelnou. Výměra apartmánu je 60,61 m2.

Unikátní projekt luxusního apartmánového bydlení v srdci lázeňského centra Turčianských Teplic navazující na jedinečnou atmosféru a služby hotelu Royal Palace***** a zároveň rozšiřující jeho ubytovací kapacity.

Atraktivní investiční příležitost v exkluzivní lokalitě, se kterou navíc získáte i zdravotní péči a široké možnosti preventivní a rehabilitační zdravotní péče jen pár kroků od vašeho bydlení.

Jako majitel apartmánu v Rezidenci Opera získáte širokou škálu benefitů spojenou se službami zdravotní a lázeňské péče poskytované klientům Zlatých lázní Turčianské Teplice, ať už v hotelu Royal Palace*****, Institutu kardiovaskulární rehabilitace INCARE, nebo ve Spa & Aquapark Turčianské Teplice. Pro vaše maximální pohodlí vám nabídneme možnost využít hotelové a správcovské služby, ale také možnost zajistit pronájem apartmánu v době, kdy jej neplánujete používat.

Apartmán je koupí volný ihned.

We offer for sale a 2-room apartment in Turčianské Teplice in the well-known Residence Opera, located in the city center right next to the spa.

The apartment is situated on the east side on the 2nd floor of the complex.

The apartment consists of an entrance hall, which leads directly into the kitchen with a living room. From the hallway, there is also access to a small wardrobe, which can be used as a storage space. From the kitchen, there is access to a small pantry and from the living room to a balcony. Behind the living area, there is a bedroom and a toilet with a bathroom. The area of the apartment is 60.61 m2.

A unique project of luxury apartment living in the heart of the spa center of Turčianské Teplice, continuing the unique atmosphere and services of the Royal Palace***** hotel and expanding its accommodation capacity.

An attractive investment opportunity in an exclusive location, where you will also receive healthcare and a wide range of preventive and rehabilitative healthcare services just a few steps away from your home.

As the owner of an apartment in Residence Opera, you will have a wide range of benefits associated with healthcare and spa services provided to clients of the Zlaté lázně Turčianské Teplice, whether in the Royal Palace***** hotel, the INCARE Cardiovascular Rehabilitation Institute, or the Spa & Aquapark Turčianské Teplice. For your maximum comfort, we offer the option to use hotel and management services, as well as the possibility to rent out the apartment when you do not plan to use it.

The apartment is available for purchase immediately.

Property Characteristics

Listing ID846153
Layout2+kk
Available from12/06/2024
Floor2. podlaží z 4
EPCC - Economical
Užitná plocha60
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building constructionPrefab concrete

Additional information

Wheelchair accessible
Lift
Parking
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportTurčianske Teplice, Dolná Štubňa, rázc.
🚶 435 m (5 min)
Post officeTurčianske Teplice
🚶 662 m (8 min)
ShopCOOP Jednota
🚶 297 m (4 min)
BankPrima banka
🚘 1,770 m (5 min)
RestaurantU Palatína
🚶 462 m (6 min)
PharmacySlnečnica
🚘 932 m (4 min)
SchoolObchodná akadémia
🚶 474 m (6 min)
Kindergarden
🚘 9,770 m (14 min)
Sports fieldKúpalisko Drienok
🚘 7,733 m (13 min)
Playground
🚶 793 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.