Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vlachova Lhota, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Vlachova Lhota, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Vlachova Lhota, Zlínský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateVlachova Lhota - Vlachova Lhota, Zlínský Region

Vlachova Lhota - Vlachova Lhota, Zlínský Region

Pronájem Chaty Vlachova Lhota v oblasti Beskydy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.chata za noc: celoročně 1.200kč. Vítejte na naší maringotce Vrbůvka, ležící v srdci Jižního Valašska v krajině Bílých Karpat. Její poloha je situovaná v obci Vlachova Lhota – v oblasti budoucího vodního díla Vlachovice. [https: //mapa. valasskeklobucko. cz/Vylety/Do - Vlachovic - na - dno - prehrady].

Snoubí se zde ticho a klid s krásným panoramatickým pohledem do okolní krajiny. Máte zde možnost navštívit ojedinělá místa, která jednou budou smazána z mapy z důvodu vybudování vodní nádrže. Je to ideální základna pro celou řadu výletů, kterých je tu opravdu moc. Maringotku Vrbůvku jsme usadili mezi vrby, které budou Vašimi věrnými sousedy a tichými společníky. Okolní pastviny a stádo pasoucích se krav Vám nabídnou ideální wine chill out a můžete v klidu sledovat měnící se krajinu v průběhu dne. Zde totiž není kam spěchat, je tu vše, pro co jste sem přijeli, výhledy, samota a Vy. K pikniku můžete využít náš trnkový sad, nasbírat si luční kvítí a večer posedět u táboráku pod hvězdami. Rodiny s dětmi ocení blízkost hned tří hřišť - dětské, multifunkční a fotbalové.

Property Characteristics

NameMaringotka Vrbůvka
Bedroom1 ložnice
TownVlachova Lhota
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 4 osoby
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.