Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 246 m² without real estatePetra Bezruče, Luby - Luby I, Karlovarský Region

Petra Bezruče, Luby - Luby I, Karlovarský RegionPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Cellar 76 m² • Terrace 35 m²
PriceCZK 5,690,000


PRODÁNO - Prodej prostorného domu s dispozicí 5+1 v klidné lokalitě. Tato cihlová stavba se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. V přízemí se nachází vstupní chodbička, poté chodba se samostatným wc a samostatnou koupelnou s vanou. Z této chodby se dostaneme do kuchyně a následně do obývacího pokoje s krbovými kamny. Dále z chodby vstoupíme do samostatného pokoje-ložnice. Po schodišti do prvního patra se dostaneme na chodbu, kde se nachází samostatné wc a malá koupelna se sprchovým koutem, vstup na terasu. V prvním patře jsou tři větší pokoje. Energetická náročnost budovy je označena štítkem E.

Celková plocha domu činí 244 m2 a pozemek má rozlohu 1504 m2. K dispozici je parkování před domem a garáž se sekčními vraty pro vaše vozidlo. Dále jsou na pozemku skladové místnosti a dílna. Ve sklepě se nachází nový plynový kotel Vaillant se zásobníkem vody a nová vodárna, která dodává vodu do koupelen a wc z vlastní studny. Dům je napojen na místní vodovod, který dodává vodu do kuchyně. Vodu lze ve sklepě jednoduše přepnout kohoutem a z místního vodovodu lze zásobovat celý dům. Díky vlastní studně se dají ušetřit nemalé peníze. K relaxaci a odpočinku slouží jak terasa, tak i zahrada s pergolou.

Tato nemovitost nabízí prostorné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Pokud hledáte klidné místo k odpočinku, tato nabídka je pro vás jako stvořená.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy, nebo na telefonním čísle sedmdvačtyři pětpětdevět čtyřidvapět. Budu se těšit na vaše zájem!

Property Characteristics

Listing ID845573
Layout5+1
Available from09/06/2024
ConditionGood
EPCE - Wasteful
Užitná plocha246
Fully furnishedPartly
Plot space1,504
Building constructionBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 35 m²
Parking
MHD 4 minutes on foot
Basement: 76 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportLuby
🚶 303 m (4 min)
Post officeLuby u Chebu
🚶 679 m (8 min)
Shop
🚶 310 m (4 min)
Bank
🚘 10,255 m (13 min)
RestaurantBaráček
🚶 662 m (8 min)
SchoolZŠ první stupeň
🚶 654 m (8 min)
KindergardenKindergarten Kegelbergvilla
🚘 9,358 m (14 min)
Playground
🚘 1,643 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.