Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

House for sale • 246 m² without real estateVraný - Horní Kamenice u Lukova, Středočeský Region

Reserved
Vraný - Horní Kamenice u Lukova, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 3 m² • Cellar 15 m²
PriceCZK 1,990,000Save CZK 500,000CZK 2,490,000


Prodej jedinečné nemovitosti v klidném a příjemném prostředí, ideální k vytvoření výjimečného místa k bydlení nebo jako víceúčelový prostor (kurzy, semináře, školení, atd.), s obytnou plochou až 400 m. Objekt z pozůstalosti malíře a výtvarníka nabízí originální atmosféru, avšak rekonstrukce a vyklizení místností je nutností.

Na členitém pozemku se nachází 2 budovy, které mohou být po rekonstrukci plně využity nebo 1 budovu (tzv. Špejchar) zbourat a rozšířit zahradu. Také je zde možnost přikoupení vedlejší zahrady o rozměru 200 m. Na pozemku se dále nachází venkovní krb, 2 sklepy, funkční studna. Během příštího roku zavedení vodovodu a kanalizace do obce. Pohodlný vjezd do objektu s možností parkování až 3 vozů. V těsné blízkosti se nachází malebné údolí, autobusová zastávka 100 m.

Sale of a unique property in a quiet and pleasant environment, ideal for creating an exceptional place to live or as a multi-purpose space (courses, seminars, training, etc.), with a residential area of up to 400 sqm. The property, from the estate of a painter and artist, offers an original atmosphere, but renovation and clearing of the rooms are necessary.

On the sloping plot there are 2 buildings, which can be fully utilized after reconstruction or 1 building (called the Barn) can be demolished to expand the garden. There is also the possibility of purchasing an adjacent garden measuring 200 sqm. The property also features an outdoor fireplace, a well, and 2 cellars. Easy access to the property with parking for up to 3 cars. In close proximity, there is a picturesque valley and a bus stop 100 meters away.

Property Characteristics

Listing ID841615
LayoutOther
Available from01/08/2024
ConditionWrong
EPCE - Wasteful
HeatingOther
Užitná plocha246
Fully furnishedPartly
Plot space573
Building constructionStone
AgeOver 50 years
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 3 m²
Parking
Basement: 15 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportVraný, Horní Kamenice, I
🚶 109 m (1 min)
Post officeVraný
🚘 3,349 m (4 min)
ShopCoop
🚘 7,540 m (10 min)
RestaurantHospoda
🚘 5,632 m (7 min)
School
🚘 7,461 m (9 min)
Kindergarden
🚘 7,424 m (9 min)
Sports fieldAuto - moto areál Ředhošť
🚘 4,614 m (7 min)
Playground
🚘 4,134 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.