Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 916 m², Dobříš, Středočeský Region
plot for sale, 916 m², Dobříš, Středočeský Region
plot for sale, 916 m², Dobříš, Středočeský Region
plot for sale, 916 m², Dobříš, Středočeský Region
plot for sale, 916 m², Dobříš, Středočeský Region
plot for sale, 916 m², Dobříš, Středočeský Region

Plot for sale • 916 m² without real estateDobříš - Dobříš, Středočeský Region

Dobříš - Dobříš, Středočeský RegionPublic transport 9 minutes of walking
PriceCZK 4,763,200


Jako přímý vlastník Vám nabízím krásný stavební pozemek o rozloze 916 m2 v Dobříši, v klidné části Chotobuš, obklopený lesy. Příjezd na pozemek je zajištěn přes nově vybudovanou asfaltovou komunikaci napojenou na obecní, zpevněnou komunikaci.

Největší devizou pozemku je umístění v klidné části slepé ulice + jeho orientace na jihozápad + informace, že dle územního plánu již nelze v místě rozšířit další zástavbu o nové stavební pozemky.

Jelikož si na jednom z pozemků stavím sám vlastní bydlení v případě zájmu Vám pomohu vyřídit i stavební povolení na výstavbu rodinného domu.

Na pozemku lze dle aktuálních regulativ postavit rodinný dům se zastavěností 20% z plochy + 2 nadzemní podlaží do výšky 6m. Budoucí vlastník již může zahájit přípravu k výstavbě rodinného domu. Přípojky na elektřinu se již budují na hranicích pozemků. Na pozemku bude nutno vybudovat studnu a jímku (nebo čističku).

Centrum Dobříše je vzdálený 4 min. autem + přímé napojení autem na dálnici D4 za 1 min. V Praze jste autem za 30minut nebo PID – přímé spojení autobusem na Smíchovské nádraží.

Dobříš disponuje kompletní občanskou vybaveností = mateřská a základní škola, gymnázium, obchody, nemocnice, pošta, Dobříšský zámek, sportoviště a další.

Rozsáhlé Brdské lesy v okolí vybízí k procházkám nebo jízdě na kole.

Financování prostřednictvím hypotečního úvěru vám zajistím zdarma.

As the direct owner, I offer you a beautiful building plot with an area of 1067 m2 in Dobříš, in the quiet part of Chotobuš, surrounded by forests. Access to the plot is provided via a newly built asphalt road connected to the municipal, paved road.

The biggest advantage of the plot is its location in a quiet part of a dead-end street + its orientation to the southwest + information that according to the zoning plan, it is no longer possible to expand further development in the area for new building plots.

Since I am building my own residence on one of the plots, I can help you obtain a building permit for the construction of a family house if you are interested.

According to current regulations, a family house with a footprint of 20% of the area + 2 above-ground floors up to a height of 6m can be built on the plot. The future owner can already start preparations for the construction of the family house. Electricity connections are being built on the edge of the plots. A well and a septic tank (or sewage treatment plant) will need to be built on the plot.

The center of Dobříš is 4 minutes away by car + direct access by car to the D4 highway in 1 minute. You can reach Prague by car in 30 minutes or by public transport - direct bus connection to Smíchovské nádraží.

Dobříš offers complete civic amenities = kindergarten and primary school, gymnasium, shops, hospital, post office, Dobříš castle, sports facilities, and more.

The extensive Brdy forests in the surrounding area invite you to take walks or bike rides.

I will arrange financing through a mortgage loan for you for free.

Property Characteristics

Listing ID841369
Plot space916
Available from15/05/2024
Plot typeBuilding

Additional information

MHD 9 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSvaté Pole, Dolní Svaté Pole
🚶 724 m (9 min)
Post officeDobříš
🚘 3,971 m (7 min)
ShopPLUS JIP
🚘 3,167 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 3,392 m (6 min)
RestaurantStatek Svaté pole
🚘 1,477 m (3 min)
Pharmacy
🚘 4,011 m (7 min)
School2. ZŠ
🚘 3,409 m (6 min)
Kindergarden
🚘 3,452 m (7 min)
Sports fieldtělocvičny 1. a 2. ZŠ
🚘 3,969 m (7 min)
Playground
🚘 1,735 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.