Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 84 m² without real estateMichelská, Prague - Michle

Reserved
Michelská, Prague - MichlePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Cellar 6 m² • Loggia 18 m²
Monthly rentCZK 32,500Save CZK 1,500CZK 34,000

+ Service chargesCZK 7,282
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Nabízím k pronájmu krásný nový byt 3+kk v moderní skeletové budově. Budova má kamerový systém, ostrahu, hlavní budovu s recepcí 24/7. Je součástí projektu Michelský park, ke kterému náleží krásný čistý park. Byt se nachází ve 4. patře z celkových 5. s výtahem a bezbariérovým přístupem v nejzadnější budově přímo u parku. Celková plocha bytu činí 84 m2 a nabízí částečnou vybavenost / vestavěné skříně/.

Tento prostorný byt je ideální pro 2 -3 -člennou rodinu nebo páry, kteří ocení klidnou lokalitu a moderní bydlení. K dispozici je také 2x garážové stání pro vaše vozidlo, zahrnuto již v ceně nájmu.

Jedná se o byt se 2 lodžiemi o podlahové ploše 10 + 8 m2, které poskytují soukromí a krásný výhled do okolí. K bytu náleží sklep o velikosti 6 m2. Byt disponuje dostatečným uložným prostorem v podobě vestavěných skříní v poctu 3 ks.. Byt má 1x master bedroom s koupelnou /WC, umyvadlo, sprchový kout/, dále jednu koupelnu s vanou a umyvadlem a jedno samostatné WC s umyvadlem a přípojkami pro pračku/ sušičku. Po dohode je mozno dovybavit byt prackou/susickou.

Nájemné 32 500,- + 7282,- poplatky za služby + el. energie s přepisem na nájemce / cca 1000,-/ + internet

Jedná se o skvěle dopravně dostupnou lokalitu, která ovšem zároveň nabízí klid přímo u Botičského potoka.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy. Cena nájemného je pevná, prosím pouze vážné zájemce. BYT JE K DISPOZICI IHNED.

I offer for rent a beautiful new 3+kk apartment in a modern skeleton building. The building has a camera system, security, a main building with a reception 24/7. The Michelský park project includes a beautiful clean park. The apartment is located on the 4th floor out of a total of 5, with an elevator and barrier-free access. The total area of the apartment is 84 m2 and it offers partial furnishings.

This spacious apartment is ideal for families or couples who appreciate a quiet location and modern living. There are also 2 garage spaces available for your vehicle.

The apartment has a balcony with an area of 8 m2, which provides a beautiful view of the surroundings. Parking is only possible in the garage, ensuring the safety of your vehicle. The apartment also has a cellar measuring 6 m2. The apartment has sufficient storage space in the form of built-in closets, and the current tenants have made some minor improvements compared to the photos in the advertisement / curtains in the balcony for more privacy, curtain in the bathroom with a bathtub. The apartment has 1 master bedroom with a bathroom / toilet, shower/, another bathroom with a bathtub, and a separate toilet. It is therefore a high standard 3+kk apartment. The apartment is bright, clean, the original tenants only lived in it for 1.5 years.

It is a well-located area with good transportation access, yet offering peace and quiet.

If you are interested in viewing this apartment, do not hesitate to contact me through messages.

Property Characteristics

Listing ID841296
Layout3+kk
Available from01/08/2024
Floor4. podlaží z 5
Building constructionSkeleton
AgeUp to 10 years
DesigneStandard
Užitná plocha84
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Very economical
HeatingCentral

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 18 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot
Basement: 6 m²
Parking
Garage
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportOhradní
🚶 238 m (3 min)
Post officePraha 45
🚶 603 m (7 min)
ShopŽabka
🚶 175 m (2 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 1,652 m (5 min)
RestaurantPohoda
🚶 240 m (3 min)
PharmacyBenu
🚘 1,664 m (5 min)
School
🚶 48 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Ohradní
🚶 498 m (6 min)
Sports field
🚘 3,906 m (11 min)
Playground
🚶 665 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.