Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Zbečno, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Zbečno, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Zbečno, Středočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateZbečno - Zbečno, Středočeský Region

Zbečno - Zbečno, Středočeský Region

Pronájem Chalupy Zbečno v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 16.000kč. Vítáme vás na naší chalupě, která pro nás hodně znamená. Před několika lety jsme stáli před rozhodnutím, zda ji prodat, nebo se vydat těžší, ale krásnější cestou postupné rekonstrukce. Snažíme se, aby vše, co děláme, mělo duši a aby v tom zůstal náš otisk. Víme, že to bude práce na celý život, ale má pro nás smysl, člověk se má stále co učit.

Chalupa se nachází ve velmi klidné části křivoklátských lesů. obklopuje ji zahrada s jezírkem, terasou, vířivkou, kde můžete v klidu relaxovat. V domě je prostorná romantická ložnice, dětský pokoj v pirátském stylu, sprchový kout, rustikální obývací pokoj s krbem a domácí kino. Chalupa má jižní expozici, takže si můžete užívat slunce po celý den. Nenabízíme luxus, ale autentičnost. A i díky Vaší podpoře budeme moci dál postupovat v počaté rekonstrukci a tím se dělit o společnou radost. Věříme, že u nás strávíte mnoho dobrodružných chvil, odpočinete si od reality a vrátíte se domů plni nových zážitků.

Property Characteristics

NameChata u Honzíka
Bedroom2 ložnice
TownZbečno
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity2 až 6 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.