Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Krucemburk, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Krucemburk, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Krucemburk, Vysočina Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateKrucemburk - Staré Ransko, Vysočina Region

Krucemburk - Staré Ransko, Vysočina Region

Pronájem Chalupy Krucemburk - Staré Ransko v oblasti Vysočina: 4 ložnice, celkem pro 4 až 12 osob.chalupa za týden: celoročně 19.000kč. Chalupa „U Jirky“ je po zdařilé a citlivé rekonstrukci. Dům byl postaven v roce 1833.Veškeré klenby a oblouky byly zachovány. Některé stěny postavené z kamene mají tloušťku až 100 cm. Dům je zateplený. Bezstarostné topení na elektřinu, možno přitápět i krbovými kamny a dívat se do ohně. Dům je komfortně zařízen a odpovídá dnešním požadavkům na pohodlné ubytování. Říká se, že tak staré domy, skoro dvě stě roků, mají duši. O tom se každý citlivý člověk může přesvědčit, ve chvíli, kdy bude sedět v pohodě u stolu nebo usínat v naprostém klidu v pohodlné posteli.

Jedná se o typicky selské stavení, které bylo součástí hospodářství, v některém pokoji byly ustájeny krávy: Stračena a Malina, což už v dnešní době není poznat. U domu je oplocená zahrada, zahradní krb, a bouda na uložení lyží a kol. Parkování na zatravněné ploše.

Property Characteristics

NameU Jirky
Bedroom4 ložnice
TownKrucemburk - Staré Ransko
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity4 až 12 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.