Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Raspenava, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Raspenava, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Raspenava, Liberecký Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateRaspenava - Raspenava, Liberecký Region

Raspenava - Raspenava, Liberecký Region

Pronájem Chalupy Raspenava - Peklo v oblasti Jizerské hory: 5 ložnic, max. 22 osob.chalupa za týden: celoročně 49.000kč. Chalupu Na konci Pekla jsme dokončili v roce 2021.Kdysi byla útočištěm pro stádo krav - měly zde napajedlo, klid a stín třešňové aleje. I dnes nás těší svou občasnou návštěvou za ohradníky a dotváří kolorit této slepé ulice. Nebylo toho mnoho, na co by se dalo architektonicky navázat, přesto jsme se snažili zachovat co nejvíce původních prvků - hlavně klenby, výklenky a žulové části. Interiér je laděn do dřeva a modrobílé keramiky, které se přibližuje té původní, vyráběné v 19.století v místní porcelánce Karolinthal. Peklo se totiž před rokem 1945 nazývalo Karolinino údolí.

Moderní vybavení i vytápění vám umožní komfort klasické domácnosti. Světnice ve venkovském stylu, útulné pokojíky, velké prosvětlené ložnice a posezení na prostorné terase s výhledem do široké krajiny vybízí k rozjímání a chvilkám pohody. Budete mít pocit, jako byste se ocitli na konci světa - Pekla, kde začíná ráj…

Property Characteristics

NameChalupa na konci Pekla
Bedroom5 ložnic
TownRaspenava - Peklo
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 22 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.