Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Chřibská, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Chřibská, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Chřibská, Ústecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateChřibská - Chřibská, Ústecký Region

Chřibská - Chřibská, Ústecký Region

Pronájem Chalupy Chřibská v oblasti České Švýcarsko: 3 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chalupa za týden: léto 31.000kč, zima 28.000kč. Chřibská90 je ochutnávka vesnického života. V klidné zástavbě rezidenční části vesnice, se starousedlíky, v dochozí vzdálenosti jak na náves, tak do přírody. V kakofonii typických vesnických zvuků a jevů - štěkot psa, cirkulárka, hudba ze sousedského posezení, projíždějící traktor. Jakkoli blízko ulice, tak v soukromí vzrůstající zahrady s altánem. Domek je vhodný pro jednu partu/rodinu, maximálně dvě hodně blízké. Sice má dvě podlaží a v každé je místo na spaní, ale prostor je pojat loftově - maximálně otevřeně. Namísto původní půdy vznikly “stáje”, dvě zóny oddělené jen rastrem se závěsy. Ve větší z nich na vás čeká obří perličková lázeň.

Jak přistoupit k poměrně malé, tmavé, tradiční roubence v zástavbě, když potřeby a komfort současníků se radikálně hnuly? Horní patro - původně půdu - jsme ponechali tmavé, je to experiment. Předělat se to dá vždy. Ani prostor jsme nechtěli rozbít příčkami, tak jsme si troufli hosty v pokojích tak trochu ustájit… uvidíte. Můžete o tom rozjímat ve velké perličkové lázni v jednom z horních pokojů. Sednice a kuchyň se jen převlékly do současnosti. Tak uvidíme, jak se tu všichni budeme cítit :)

Property Characteristics

NameChřibská90 | Vesnické reggae
Bedroom3 ložnice
TownChřibská
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 8 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.