Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Šemnice, Karlovarský Region
recreational property to rent, 0 m², Šemnice, Karlovarský Region
recreational property to rent, 0 m², Šemnice, Karlovarský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateŠemnice - Šemnice, Karlovarský Region

Šemnice - Šemnice, Karlovarský Region

Pronájem Chaty Šemnice v oblasti Západní Čechy: 2 ložnice, max. 8 osob.chata za týden: léto 25.890kč, zima 23.500kč. Pronájem Srubové chaty Šemnice - Karlovy Vary. Naše chata se nachází jen 11 km od města Karlovy Vary u řeky Ohře v předhůří Krušných hor. Uvnitř chaty je obývací pokoj spojený s plně vybavenou kuchyní, rozkládací rohová sedačka (2 přistýlky). V patře jsou 2 samostatné ložnice se 3 dvoulůžky. Sociální zařízení je v přízemí a zahrnuje koupelnu se sprchovým masážním boxem, umyvadlo a WC. Vytápění zajišťují peletová kamna v obývacím pokoji s rozvodem do podkroví. Užitková voda je k dispozici z vlastní studny (rozvedena do chaty). Ačkoliv by měla být voda v pořádku (my ji konzumujeme), tak hostům raději doporučujeme přivézt na pití vodu vlastní balenou.

U naší srubové chaty je venkovní posezení, zahradní gril, ohniště, dětská skluzavka a sportovní hřiště s fotbalovými brankami, řeka Ohře přímo u pozemku. Rybolov i koupání je možné přímo v řece před chatou. Obchod i restaurace je k dispozici 2 km ve vesnici nebo pak 11 km v Karlových Varech. Objekt je ideální pro aktivní dovolenou v přírodě. I proto, že dům se nachází v klidné rekreační oblasti není vhodný pro pořádání večírků.

Property Characteristics

NameSrubová chata u Ohře - Karlovarsko
Bedroom2 ložnice
TownŠemnice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 8 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.