Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Záblatí, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Záblatí, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Záblatí, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 7 ložnic without real estateZáblatí - Záblatí u Prachatic, Jihočeský Region

Záblatí - Záblatí u Prachatic, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Zvěřenice v oblasti Jižní Čechy: 7 ložnic, celkem pro 4 až 17 osob.za apartmán za noc: celoročně 56.004.500kč. Malá vesnice v předhůří Šumavy rozprostírající se u řeky Blanice (v Prachatické hornatině) nese název Zvěřenice. Tato malebná vesnička s krásnou krajinou a kapličkou na návsi leží nedaleko obce Záblatí u Prachatic. V této krásné a klidné oblasti, na úbočí kopce pár metrů od lesa i řeky Blanice, vyrostla nová chalupa se dvěma apartmány ve stylu původních šumavských stavení.

Chalupa Pod Šerovnou je pro všechny, kteří si chtějí odpočinout od každodenního shonu a hledají klid, pohodlí, samotu, čerstvý vzduch, ….. Krásnou přírodu lze poznávat a obdivovat v rámci pěší turistiky, cyklovýletů a v zimním období i na běžkách. Je to místo pro aktivní dovolenou, ale i pro milovníky pohodového odpočinku a relaxu. Znovu zde načerpáte ztracenou energii a poznáte nádherný kout Šumavy, odkud je možné podniknout i řadu výletů. Každé roční období tady má něco do sebe a zaručeně se zde nebudete nudit. Na své si zde přijdou rodiny s dětmi, parta kamarádů a přátel, nadšení sportovci. Je zde možné uspořádat i teambuilding pro menší skupiny zaměstnanců.

Property Characteristics

NameChalupa Pod Šerovnou
Bedroom7 ložnic
TownZvěřenice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity4 až 17 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.