Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Chvalkovice, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Chvalkovice, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Chvalkovice, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 7 ložnic without real estateChvalkovice - Miskolezy, Královéhradecký Region

Chvalkovice - Miskolezy, Královéhradecký Region

Pronájem Vily Miskolezy v oblasti Východní Čechy: 7 ložnic, celkem pro 1 až 17 osob.vila za noc: léto 11.990kč, zima 8.990kč. Nabízíme pronájem nadstandardně vybaveného objektu po rekonstrukci zvaný “Ztracený mlýn” pro skupiny max. 17 osob v kouzelném údolí na Náchodsku, pro pořádání různých oslav, teambuildingů, narozenin, svateb, rautů a dalších. NOVĚ LZE PRONAJMOUT I MENŠÍ SKUPINĚ 10 OSOB - v jednom patře, 4 ložnice.

Objekt nabízí: absolutní soukromí, kde nebudete svými oslavami nikoho rušit, oplocený udržovaný pozemek o velikosti 12 000 m², např. Na svatební stan, velkorysou osvětlenou terasu, na které je designový Altán a parkoviště pro cca 10 vozů. Vybavení domu: ubytování pro 17 osob v 7 ložnicích (6x dvoulůžková, 1x pětilůžková) ve dvou patrech o celkové rozloze 310m2 spojených centrálním schodištěm - přízemní apartmá je bezbariérové, 3x koupelna, 3x WC. Ve společenské místnosti je televize s úhlopříčkou 170 Cm vč. O2TV a VOYO, kulečník o sportovní velikosti 9 stop s novým plátnem, krbová kamna a fotbálek. Dále je k dispozici 2 x nová kuch. Linka na míru s vestavěnými spotřebiči - 2x lednice, 2x myčka, 1x veliká indukce, 2x trouba, 2x mwt, 1x plně automatický kávovar SIEMENS s plným zásobníkem zrnkové kávy, 2x rychlovarná konvice, pračka, žehlička a sušák na prádlo.

Property Characteristics

NameZtracený mlýn
Bedroom7 ložnic
TownMiskolezy
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 17 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.