Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateV Závětří, Prague - Holešovice

V Závětří, Prague - HolešovicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking
Monthly rentCZK 14,500

+ Service chargesCZK 3,594
+ Utility chargesCZK 970
+ Refundable depositCZK 40,000


Útulný byt 1+kk v novostavbě v rychle rozvíjející se čtvrti Holešovice. Perfektní dostupnost do centra v kteroukoliv hodinu i mimo Prahu (metro, bus, tram, vlak), cyklistické stezky přímo u domu. V dochozí vzdálenosti byl na břehu Vltavy nedávno dostavěn multifunkční komplex s marinou Port7 s kompletní občanskou vybaveností navazující na Císařský ostrov a královský park Stromovka. V okolí se nachází mnoho kaváren a restaurací, galerie DOX, zoologická a botanická zahrada.

Částečně vybavený moderní byt v prvním nadzemním podlaží se sestává z obývacího pokoje s s designovým policovým systémem. (Rozkládací sedačka na fotce již není momentálně k dispozici). Čištění vzduchu pomocí rekuperace. Osvětlení celého bytu LED světly. Součástí bytu je kuchyňský kout s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří a dvěma dřezy. V bytě je dále k dispozici kuchyňský stůl se dvěma židlemi + lednička s mrazákem. Koupelna je vybavená umyvadlem a sprchovým koutem značky Grohe, pračkou LG, toaletní skříňkou se zrcadlem a WC. Prostorná chodba s velkou šatní skříní, bezpečnostní kamerou s telefonem, detektor kouře. Dům je chráněn bezpečnostním kamerovým systémem se vstupem na čipové karty. Vratnou kauci a první nájemné je nutné zaplatit při podpisu smlouvy. Plus převod elektřiny na nájemce.

Cozy 1+kk apartment in a new building in the rapidly developing trendy neighborhood of Holešovice. Perfect accessibility to the city center and outside of Prague (metro, bus, tram, train), cycling paths right next to the building. Within walking distance, a multifunctional complex with the Port7 marina has recently been built on the banks of the Vltava, offering complete civic amenities connected to Císařský ostrov and the royal park Stromovka. There are many cafes and restaurants, the DOX gallery, and the zoo and botanical garden in the vicinity.

Partially furnished modern apartment on the first floor consists of a living room with a new BRIMNES sofa bed and a designer shelving system. Air cleaning through recuperation. LED lights throughout the apartment. The apartment also includes a kitchenette with an induction hob, hot air oven, extractor hood, and two sinks. The apartment also has a stylech kitchen table with two chairs + a fridge with a freezer. The bathroom is equipped with a Grohe sink and shower, LG washing machine, mirrored toilet cabinet, and toilet. Spacious hallway with a large wardrobe, security camera with a phone, smoke detector. The building is protected by a security camera system with chip card entry.

Property Characteristics

Listing ID815170
LayoutStudio
Available from01/08/2024
Floor1. podlaží z 7
EPCC - Economical
Užitná plocha30
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building constructionBrick

Additional information

Wheelchair accessible
Lift
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 218 m (3 min)
Post officeExpress parcel system
🚘 1,330 m (4 min)
ShopMr. Baker
🚶 371 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 1,128 m (3 min)
RestaurantU rybáře
🚶 489 m (6 min)
PharmacyPharmacentrum Holešovice
🚶 382 m (5 min)
SchoolBratrská škola
🚶 615 m (7 min)
Kindergarden
🚘 1,655 m (4 min)
Sports fieldLoko Vltavín
🚶 751 m (9 min)
Playground
🚶 509 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.