Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 4+kk • 85 m² without real estateU Početky, Nymburk - Nymburk, Středočeský Region

Don’t miss out
U Početky, Nymburk - Nymburk, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Balcony 2.64 m² • Cellar 2.8 m² • Loggia 3.81 m²
Monthly rentCZK 19,900

+ Utility chargesCZK 5,200


Pronajmu prostorný a světlý byt o dispozici 4+kk v cihlovém bytovém domě, který je čerstvě po rekonstrukci. Byt se nachází ve zvýšeném prvním podlaží čtyřpodlažní budovy s celkovým počtem 8 bytů. V bytě je vybavená a kompletně zrekonstruovaná koupelna, nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí a pračkou.

Celková plocha bytu je 85 metrů čtverečních. Z jedné ložnice je vstup na lodžii a výhled do předzahrádky, z obývacího pokoje vstup na balkon. K bytu náleží vlastní garáž o výměře 20 m2 a zděný sklep o výměře 2,8 m2. V budově se nachází společná sušárna. Orientace oken (plastová dvojskla): S, J, Z. Vytápění pomocí společného plynového kotle v podzemním patře budovy, příprava teplé vody pomocí vlastního průtokového ohřívače.

Byt je ideální pro rodinu, která ocení dostatek prostoru a příjemné prostředí. Dispozice bytu je 4+kk, což znamená, že se zde nachází tři samostatné pokoje a kuchyň spojená s obývacím prostorem. V blízkosti bytu se nachází Lidl, Kaufland, Pepco, DM drogerie, řeznictví, pekařství, mléčný bar, mateřská školka a zastávka autobusu (100 m). Kousek od parku a sportovního areálu.

Volný ihned. Pokud máte zájem o tento byt, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám zodpovím veškeré dotazy a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu!

Property Characteristics

Listing ID815168
Layout4+kk
Available from01/12/2023
Floor1. podlaží z 4
EPCG - Extremely uneconomical
Užitná plocha85
Fully furnishedPartly
ConditionGood
Building constructionBrick
ReconstructionInterior

Additional information

Balcony: 2.64 m²
Loggia balcony: 3.81 m²
Garage
Basement: 2.8 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNymburk, Zálabí PVT
🚶 152 m (2 min)
Post officeNymburk 1
🚘 835 m (3 min)
Shop
🚶 294 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚘 701 m (2 min)
RestaurantEliška
🚘 758 m (2 min)
PharmacyBenu
🚶 489 m (6 min)
School
🚘 939 m (3 min)
KindergardenMŠ Čtyřlístek
🚘 1,646 m (4 min)
Sports fieldSokolovna
🚘 940 m (3 min)
Playground
🚶 632 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.