Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Nové Hutě, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Nové Hutě, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Nové Hutě, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 8 ložnic without real estateNové Hutě - Nové Hutě, Jihočeský Region

Nové Hutě - Nové Hutě, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Nové Hutě v oblasti Šumava: 8 ložnic, celkem pro 12 až 32 osob.chalupa za noc: léto 16.500kč, zima 17.500kč. Původní lesáckou rekreační chatu jsme kompletně přestavěli a vybudovali opravdu mimořádný prostor. S citem pro místo vymýšleli designéři společně s námi celý projekt tak, aby hostům bylo v chalupě co nejpříjemněji. Dbali jsme na každý detail - od kvalitních postelí, které jsme opravdu nekoupili v plochých krabicích, přes autorské fresky na chodbách po opracovaný cortenový plech, který tvoří dominantu baru ve společenské místnosti.

Jsme zkrátka zrekonstruovaná prostorná chalupa s dětským hřištěm a osmi velkými apartmány. Ubytování nabízíme v jeden čas vždy pouze pro jednu skupinu, abychom zachovali vaše soukromí. Minimální pronájem je na tři noci, kratší po domluvě. Je to vhodné místo jak pro větší rodiny, tak i pro menší firemní týmy.

Property Characteristics

NameMezi lesy
Bedroom8 ložnic
TownNové Hutě
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity12 až 32 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.