Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Karolinka, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Karolinka, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Karolinka, Zlínský Region

Recreational property to rent • 15 ložnic without real estateKarolinka - Karolinka, Zlínský Region

Karolinka - Karolinka, Zlínský Region

Pronájem Chalupy Karolinka v oblasti Beskydy: 15 ložnic, celkem pro 2 až 40 osob.chalupa za noc: celoročně 3.785kč. Areál Mátěráda se nachází ve valašské přírodě v obci Karolinka a zahrnuje 5 samostatných objektů. Všechny chalupy jsou zařízené ve valašském stylu a jsou útulné, moderní a voní dřevem. V chladných ránech i večerech si hosté mohou zatopit v kachlových krbových kamnech. Ve 3 se nachází sauna s veškerým vybavením. Roubenky disponují plně vybavenou kuchyní, TV a WIFI. Plynový gril patří ke každé chalupě a je možné grilovat na venkovní terase, nebo si opéct špekáčky na jednom ze společných ohnišť.

V zimním období mohou hosté využít ski areál Karolinka, který je od areálu vzdálen 3 km nebo navštívit další lyžařské areály v Novém Hrozenkově či Velkých Karlovicích, kde běžkaři mohou nastoupit na Beskydskou magistrálu. V letním období je Karolinka ideálním výchozím bodem k pěším výletům do krásné beskydské krajiny. Cyklisté uvítají cyklostezku Bečva, která prochází kousek od areálu: [https: //www. cyklostezkabecva. cz]. Další informace na [www. materada. cz].

Property Characteristics

NameMátěráda
Bedroom15 ložnic
TownKarolinka
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity2 až 40 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.