Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 35 m² without real estatePod Žvahovem, Prague - Hlubočepy

Pod Žvahovem, Prague - HlubočepyPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 1,700
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízíme k pronájmu nový, světlý mezonetový byt 2kk o výměře 35m² v pražských Hlubočepích. Byt je umístěn v druhém nadzemním podlaží nově rekonstruovaného bytového domu v klidné ulici. Byt je kompletně nový, zateplený, skládá se z předsíně, koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (myčka, lednice, sklokeramická deska s digestoří, trouba). Do patra se vchází po schodech ve formě vestavné skříně s úložným prostorem. Ohřev teplé vody je zajištěn elektrickým bojlerem, vytápění zajišťuje podlahové topení, v patře radiátorem nebo klimatizací.

Byt je vybavený kuchyní, vestavnou skříní, koupelnou, ale bez dalšího nábytku (domluva ohledně dalšího vybavení je možná). Sklepní prostory po domluvě. Parkování je možné před domem.

Je možné využívat společnou zahradu na jejímž okraji protéká Dalejský potok. Byt je ve skvělé lokalitě blízko přírody, v klidné ulici, cca 300 metrů od vstupu do Prokopského údolí. Veškerá občanská vybavenost je v dochozí vzdálenosti. MHD (autobus) 2 minuty chůze zastávka Praha Hlubočepy, tramvajová zastávka Praha Zlíchov 10 minut chůze, odkud jsou to 3 minuty na metro B Smíchovské nádraží. Vlakové nádraží Praha Hlubočepy nebo Praha Žvahov do 5 minut chůze. Do 10 minut chůze jsou Dívčí hrady. Zhruba 500 metrů na cyklostezku podél Vltavy.

Byt je možný k okamžitému nastěhování.

Nájem je 20 000 CZK, služby a zálohy za vodu jsou 1 700 CZK, elektřina cca 1 500 CZK (tím, že je byt úplně nový, tak zálohy jsou naprosto minimální, elektřina se nepřepisuje). Vratná kauce je 20 000 CZK. Internet je v ceně.

Prohlídky jsou možné po domluvě.

O služby realitních kanceláří nemáme zájem

We offer for rent a new, bright duplex apartment 2kk of 35m² in Prague Hlubočepy. The apartment is located on the second floor of a newly renovated apartment building in a quiet street. The apartment is completely new, insulated, consists of a hallway, bathroom, living room with kitchenette (dishwasher, fridge, ceramic hob with hood, oven). The floor is accessed by stairs in the form of a built-in wardrobe with storage space. Hot water is heated by an electric boiler, heating is provided by underfloor heating, upstairs by a radiator or air conditioning.

The apartment is equipped with a kitchen, built-in wardrobe, bathroom, but without additional furniture (arrangement regarding additional equipment is possible). Cellar space by arrangement. Parking is possible in front of the house.

It is possible to use the common garden on the edge of which flows Dalejský brook. The apartment is in a great location close to nature, in a quiet street, about 300 meters from the entrance to the Prokop valley. All amenities are within walking distance. Public transport (bus) 2 minutes walk to Prague Hlubočepy stop, tram stop Prague Zlíchov 10 minutes walk, from where it is 3 minutes to metro B Smíchovské nádraží. Prague Hlubočepy or Prague Žvahov train station within 5 minutes walk. Within a 10-minute walk is Dívčí hrady. About 500 meters to the cycle path along the Vltava River.

The apartment is available for immediate move-in.

The rent is 18 000 CZK, utilities and water deposits are 1 700 CZK, electricity is approx. 1 500 CZK (because the apartment is brand new, so the deposits are absolutely minimal, electricity is not transferred). The refundable deposit is 18 000 CZK. Internet is included in price.

Viewings are possible by appointment.

Property Characteristics

Listing ID809399
Layout2+kk
Available from25/10/2023
Floor2. podlaží z 2
EPCG - Extremely uneconomical
Užitná plocha35
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick

Additional information

Basement: 2 m²
Front garden 50 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNádraží Hlubočepy
🚶 244 m (3 min)
Post officePraha 47
🚘 4,473 m (10 min)
ShopPotraviny
🚶 299 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 2,306 m (5 min)
RestaurantBesední Restaurace u Ritschelů
🚶 347 m (4 min)
PharmacyU Lidušky
🚘 4,834 m (10 min)
SchoolZákladní škola Pod Žvahovem
🚶 266 m (3 min)
KindergardenProkopské jesličky
🚶 28 m (0 min)
Sports field
🚶 505 m (6 min)
Playground
🚶 446 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.