Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Chvalkovice, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Chvalkovice, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Chvalkovice, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateChvalkovice - Malá Bukovina u Chvalkovic, Královéhradecký Region

Chvalkovice - Malá Bukovina u Chvalkovic, Královéhradecký Region

Pronájem Chalupy Chvalkovice - Výhled v oblasti Východní Čechy: 2 ložnice, max. 8 osob.chalupa za týden: celoročně 16.030kč. Naše chalupa je nejkrásnější v širokém okolí, protože jsme ji budovali s láskou a radostí. Najdete ji na polosamotě u lesa¨v obci příznačně pojmenované Výhled. Při hezkém počasí je z cesty u chaty vidět Rozkoš, Kuks, Josefov, Jaroměř, Dvůr Králové nad Labem, Hradec Králové... nechceme to psát všechno, ale taky Krkonoše, Orlické hory a kousek něčeho za Orlickejma :-)Přímo u chalupy je rozlehlá zahrada na které stojí zastřešené griloviště zvané Buřtárna, venkovní zastřešený altán s raclette grilem a zastřešená pergola s osvětlením. Vše vybavené zahradním nábytkem. Pro děti tu je již zmíněná zahrada, houpačky, pískoviště, trampolína a houpací lavička a síť. Celý areál je oplocený a zaparkovat můžete uvnitř i vně. Pokud máte rádi procházky, přijeďte k nám i na houbařskou sezónu. Brankou do lesa se dostanete do houbařského ráje. Novinka pro sezonu 2023 je zapuštěný bazén 3x6m se zastřešením s přilehlou terasou na opalování. Nově koupací sud s horkou vodou a s vířivkou za příplatek 1000kč za víkend. V roce 2024je nové podchozí zastřešení bazénu super využití za deště.

Property Characteristics

NameChalupa k pronajmutí
Bedroom2 ložnice
TownChvalkovice - Výhled
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacitymax. 8 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.