Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Sobotín, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Sobotín, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Sobotín, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 8 ložnic without real estateSobotín - Sobotín, Olomoucký Region

Sobotín - Sobotín, Olomoucký Region

Pronájem Vily Sobotín v oblasti Jeseníky: 8 ložnic, max. 18 osob.vila za týden: celoročně 69.000kč. Nabízíme k pronájmu villu, která leží v zahradě areálu zámeckého resortu Sobotín. Villa má k dispozici 4 apartmány, každý s vlastní koupelnou a WC, velkou společenskou místnost, vyhřívaný bazén, saunu a veškerou vybavenost ke strávení ideální letní nebo zimní dovolené pro celou rodinu. Villa pojme až 18 osob. Chalupu nabízíme celoročně jak pro dovolenou celé vaší rodiny, tak pro skupinky přátel, kteří si chtějí užít soukromí a krásy Jeseníků. Je velice dobře uzpůsobena pro pobyt uvnitř i venku. Nabízíme celotýdenní nebo nejméně 5denní pobyty.

Pro naše hosty máme připravené plně vybavené interiéry s 16 lůžky celkově ve 4 apartmanech. Pobyt u nás je vhodný jak pro aktivně sportující jedince, tak pro hosty, kteří chtějí jen relaxovat.

Property Characteristics

NameVilla u zámku
Bedroom8 ložnic
TownSobotín
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacitymax. 18 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.