Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Brod nad Dyjí, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Brod nad Dyjí, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Brod nad Dyjí, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateBrod nad Dyjí - Brod nad Dyjí, Jihomoravský Region

Brod nad Dyjí - Brod nad Dyjí, Jihomoravský Region

Pronájem Rekreačního domu Brod nad Dyjí v oblasti Jižní Morava: 4 ložnice, max. 12 osob.rekreační dům za noc: léto 9.500kč, zima 8.000kč. Rekreační dům s vinným sklípkem Náš Sklep nabízí ubytování pro až 12 osob ve stylových a komfortních pokojích. Každý pokoj je vkusně zařízen s ohledem na pohodlí a relaxaci našich hostů. Pohodlné postele, kvalitní ložní prádlo a moderní vybavení zaručují příjemný spánek a odpočinek po náročném dni plném objevování této malebné oblasti. Naše největší tajemství se skrývá pod zemí – náš vinný sklep. Volný přístup do sklepa k téměř bezedným zásobám vína formou samoobsluhy.

Náš Sklep je oblíbeným místem pro dovolené a víkendové pobyty, takže doporučujeme provést rezervaci co nejdříve, aby bylo zajištěno místo pro vaši skupinu. Kontaktujte nás přes naši webovou stránku [www. nassklep. cz] nebo telefonicky a rádi vám pomůžeme s rezervací a dalšími dotazy. Přijďte k nám a zažijte jedinečnou kombinaci komfortu, vína a krásy přírody v našem ubytování v Brodě nad Dyjí. Jsme si jisti, že zde strávíte nezapomenutelnou dovolenou.

Property Characteristics

NameNáš Sklep
Bedroom4 ložnice
TownBrod nad Dyjí
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 12 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.