Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vidče, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Vidče, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Vidče, Zlínský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateVidče - Vidče, Zlínský Region

Vidče - Vidče, Zlínský Region

Pronájem Vily Vidče v oblasti Beskydy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.vila za noc: celoročně 5.200kč. Představujeme vám jedinečnou příležitost pronájmu luxusní vily, která vám poskytne nezapomenutelný pobyt plný komfortu, luxusu a jedinečného zážitku. Tato vila je dokonalým spojením moderního designu, vysoce kvalitních materiálů a ohromující architektury, která souzní s okolím v prestižní lokalitě, kde se setkává soukromí s výhledem na malebné panorama. Je obklopena klidem a přírodou, což poskytuje ideální útočiště pro ty, kteří hledají únik od ruchu města a chtějí si vychutnat okouzlující prostředí.

Jakmile překročíte práh této vily, budete okouzleni úchvatným interiérem. Každý detail je pečlivě navržen tak, aby poskytoval pocit luxusu a pohodlí. Vila je prostorná, plná přirozeného světla. Elegantní obývací pokoj s výhledem na rozsáhlou zahradu je srdcem domova, kde si můžete odpočinout a relaxovat. Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči a poskytuje tak dostatek místa pro ty, kteří si rádi tvoří vlastní kulinářská díla.

Property Characteristics

NameVila na spině
Bedroom3 ložnice
TownVidče
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 8 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.