Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Kašperské Hory, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Kašperské Hory, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Kašperské Hory, Plzeňský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateKašperské Hory - Červená u Kašperských Hor, Plzeňský Region

Kašperské Hory - Červená u Kašperských Hor, Plzeňský Region

Pronájem Chalupy Kašperské Hory - Červená v oblasti Šumava: 2 ložnice, celkem pro 1 až 11 osob.chalupa za týden: léto 24.900kč, zima 23.900kč. Malebná šumavská roubená chalupa na polosamotě v klidné lokalitě poblíž Kašperských Hor. Interiér je nově rekonstruovaný a bylo vbudované do celé chalupy podlahové topení. Chalupa je součástí bývalého čtvercového statku Bajerov z roku 1350,který daroval král Karel IV. Henzlinovi řečenému Baderovi za vybudování stezky do Pasova. Přímo v chalupě byl v bývalé černé kuchyni nalezen dekret s císařskou pečetí, který je k vidění v Muzeu v Kašperských Horách. Chalupa stojí na hranici NP Šumava a CHKO a je obklopena loukami, horskými potoky a hlubokými lesy. V noci zde není žádný světelný smog. Vedle chalupy jsou 2 budovy a 1 navazující, které se nepronajímají a mají stálé velmi příjemné rezidenty. Všechny budovy spolu sdílejí dvůr na parkování. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, turisty a sportovce. Není vhodné pro pořádání večírků. Jsme v těsné blízkosti chráněného porostu Národního parku Šumava a sousedních domů tak dodržujeme noční klid.

Property Characteristics

NameRoubenka u Andělů - Bajerov
Bedroom2 ložnice
TownKašperské Hory - Červená
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 11 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.