Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Řehenice, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Řehenice, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Řehenice, Středočeský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateŘehenice - Babice u Řehenic, Středočeský Region

Řehenice - Babice u Řehenic, Středočeský Region

Pronájem Chaty Vavřetice v oblasti Střední Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 9 osob.chata za noc: léto 4.250kč. Nově zrekonstruovaná chata v srdci přírody Ladova kraje.

Příroda, klid, pohlazení po duši s komfortem hotelového standardu včetně venkovní vířivky ( sudu ) - až pro 6 lidí, nadzemního bazénu, odpočinkových lehátek s nádherným výhledem do krajiny, infrasauny až pro 4 osoby, posezení s grilem, ohništěm, bosonohou stezkou, velký prostor na cvičení/meditaci. NOVĚ máme postavený grilovací altánek! Pro děti vnitřní hernička a venkovní hřiště - houpačky, trampolína, pískoviště, kriket, fotbálek, badminton. Také je možné zde udělat nebo zorganizovat na míru skupinové cvičení nebo menší svatbu na horní části pozemku, kde je cca 100 m2 plochy s nádherným výhledem do okolní krajiny. Také je možnost domluvit lektorku jógy, masáž, kosmetik nebo výcvik bojového sportu. Chata navazuje přímo na les. V okolí můžete využít přírody k procházkám, túrám, výletům na kole, sjíždění řeky Sázavy nebo v zimě si zalyžovat na Monínci, Chotouni nebo na Šibeničním vršku. Prostě ráj na zemi - OAZA VAVŘETICE.

Property Characteristics

NameChata Oaza
Bedroom3 ložnice
TownVavřetice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 9 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.