Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Arnoltice, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Arnoltice, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Arnoltice, Ústecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateArnoltice, Ústecký Region

Arnoltice, Ústecký Region

Pronájem Chalupy Arnoltice v oblasti České Švýcarsko: 3 ložnice, celkem pro 2 až 11 osob.chalupa za týden: léto 30.000kč, zima 30.500kč. Nabízíme Vám nově zrekonstruované útulné prostředí, kde budete mít možnost v prostorách roubené chalupy vstřebat nádech starých časů, klid a pohodu. Naše pokojíčky jsou pro Vás vždy připravené, naklizené a voňavé. Poskytujeme celoroční ubytování vhodné pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi. Na zahradě vás v horkém počasí osvěží bazén a akrylátová vířivka pro pět osob, děti se mohou vyřádit na trampolíně a těm nejmenším se určitě zalíbí houpačka a pískoviště. K dispozici je také ohniště. Puberťáky nadchne Wi - Fi a v chladném počasí vás zahřejí kamna.

Naše chalupa leží v obci Arnoltice, okres Děčín, pouze 6km od německých hranic, kam si můžete jet nakoupit potraviny nebo navštívit Duty Free shop. Okolí je vhodné k procházkám a túrám za poznáním krás Českého Švýcarska s typickými pískovcovými skalními masivy. V obci se nachází dětské a multifunkční hřiště, restaurace a obchod s potravinami.

Property Characteristics

NameChalupa u Trojanů
Bedroom3 ložnice
TownArnoltice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 11 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.