Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Červená Řečice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Červená Řečice, Vysočina Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateČervená Řečice, Vysočina Region

Červená Řečice, Vysočina Region

Pronájem Chaty Červená Řečice v oblasti Vysočina: 5 ložnic, celkem pro 1 až 4 osoby.za osobu za noc: celoročně 200kč. Maringotka a pergola U ARTURA se nachází v západní části Českomoravské vrchoviny v malebném městečku Červená Řečice. Objekt je určen pro turisty objevující přírodu a klid, pro cyklisty, kterým nevadí kopečky, pro rodiny s dětmi, které mají rády kempování (možnost postavení stanu), pro rybáře (možnost rybařit v blízkém rybníku - cca 400m pouze po dohodě nebo ve třech vodních nádržích - ty jsou vhodné i pro všechny vodní sporty), pro milovníky stanování, kteří se večer sejdou u ohně a společně sezpívají

Pkrásné folkové a trampské písně (na pozemku je možnost postavit si vlastní stany, vhodné i pro větší skupiny). Jelikož je objekt polohou na polosamotě, tak si zde můžete užít klid a pohodu v přírodě, která vás obklopuje ze všech stran. V oploceném areálu je maringotka, velká pergola s krbem a domeček na ukládání kol a velkých zavazadel. V okolí je plno turistických značených cest i cyklotras. Nejatraktivnější je vodní dílo Trnávka - cca 2 km, nedalo pak malá přehrada Vřesník a pak romantická Sedlická přehrada.

Property Characteristics

NameMaringotka U ARTURA
Bedroom5 ložnic
TownČervená Řečice
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 4 osoby
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.