Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateNad Mazankou, Prague - Libeň

Don’t miss out
Nad Mazankou, Prague - LibeňPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking
Monthly rentCZK 19,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 24,000


Z důvodu stěhování do většího bytu kvůli rozrůstající se rodině nabízíme k dlouhodobému pronájmu náš zrekonstruovaný byt 2+kk na Praze 8, v klidné ulici plné zeleně u metra Ládví.

Lokalita je vhodná pro všechny, kteří využijí blízkost metra ( metro je vzdáleno 450 m, 2 min pěšky chůze od bytu a dostanete se do centra Prahy například na Muzeum do 15 minut), tramvaje ( č. 1) i MHD (například 177, 152).

Cihlový bytový dům, který má celkem 4 patra a žijí v něm přátelští sousedé, se nachází v klidné a tiché ulici, kterou zdobí mnoho stromů. Světlý byt orientovaný na jihovýchod je situován do klidného dvora a sousedních zahrad a je v 1. patře, v bezpečné výšce cca 5 m nad zemí.

Byt tvoří chodba, koupelna, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní a ložnice (s pracovnou či postýlkou pro miminko).

Vybavení bytu:

-chodba s botníkem a věšáky

-koupelna s vanou, toaletou a koupelnovým radiátorem, k dispozici zůstane úložný prostor pod umyvadlem a koupelnová zrcadlová skříňka

-obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní, k dispozici zůstanou skříňky pod televizi IKEA, vysoká skříň IKEA (sloužila nám hlavně jako úklidová skříň a skříň na kabáty), poličky nad sušičkou a knihovna IKEA.

Kuchyně na míru je nová a plně vybavená nejnovějšími vestavěnými spotřebiči Electrolux a Whirlpool: myčka, trouba, indukce, lednička, mikrovlnná trouba. Úložný prostor v kuchyni je řešený pomocí různých vychytávek z IKEA - samovysouvací skříňka na odpad, nespočet skříňek s vysouváním, potravinová skříň, bezdrátové osvětlení LED (dálkový ovladač, pomocí něhož světlo vypnete/ zapnete, ztlumíte, změníte barvu či přepnete z teplého na studené světlo - za to jsme byli vděční hlavně ráno a večer, když jsme chtěli jemné světlo). Pračka není součástí.

-ložnice s prostornou vestavěnou skříní (poličky i věšáky) - možnost uložení například kufrů, tašek na sport .. My jsme využívali ložnici jako pracovnu a po narození dítěte stůl nahradila postýlka.

Byt je vhodný pro jednotlivce, pár či malou rodinu. K využítí v okolí opravdu vše: OD Ládví 2 minuty od bytu hned u metra (Albert, DM, Bio domov ..), restaurace (Pivovar Cobolis, italsko- mexická restaurace ..), kavárny (Cobolis, Tichá kavárna..), lékárny, pošta, dětská hřiště, školky, školy, dětský klub Ďáblík, nemocnice Bulovka, fitness, aquacentrum Šutka cca 10 min MHD, Ďáblický háj cca 10 min pěšky (procházky, kolo) ..

Rozpis ceny:

Celkem 23 950,-

Nájem: 19 500,-

Služby: 2 500,- (voda, osvětlení, svoz popelnic ...) Příspěvek do SVJ hradíme sami.

Elektřina: 1500,-

Internet: 450,-

Bezproblémové parkování rovnou před bytem (modrá zóna). Možnost trvalého bydliště. Kolárna a kočárkárna .Prosíme nekuřáky bez domácích mazlíčků.

Momentálně je do 31.8.2024 v bytě náš první nájemce, byt si zařizoval sám, tudíž vypadá uspořádání jinak než na fotkách (gauč, stůl atd). Byt si můžete uzpůsobit podle sebe, to, co v bytě zůstane za nábytek je vypsáno výše a lze konkrétní nábytek vidět na fotkách.

Od 1.9. 2024.

Těšíme se na vás na prohlídce! :)

Property Characteristics

Listing ID794879
Layout2+kk
Available from01/09/2024
Floor1. podlaží z 4
Building constructionBrick
ReconstructionInterior
Užitná plocha42
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical

Additional information

Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNa Slovance
🚶 157 m (2 min)
Post officePraha 82
🚶 459 m (6 min)
ShopPotraviny
🚶 210 m (3 min)
BankKomerční banka
🚶 454 m (5 min)
RestaurantPizzerie Giovanni
🚶 301 m (4 min)
PharmacyDr. Max
🚶 363 m (4 min)
SchoolZŠ a MŠ Na Slovance
🚶 596 m (7 min)
Kindergarden
🚶 475 m (6 min)
Sports fieldTJ Sokol Kobylisy
🚘 1,553 m (4 min)
Playground
🚶 218 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.