Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Veselí nad Moravou, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Veselí nad Moravou, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Veselí nad Moravou, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateVeselí nad Moravou - Zarazice, Jihomoravský Region

Veselí nad Moravou - Zarazice, Jihomoravský Region

Pronájem Chalupy Veselí nad Moravou - Zarazice v oblasti Jižní Morava: 5 ložnic, celkem pro 1 až 13 osob.chalupa za týden: léto 30.000kč. Rádi Vás uvítáme v nově zrekonstruované prostorné chalupě s domácí slováckou atmosférou na Jižní Moravě, ve Veselí nad Moravou. Chalupa poskytuje ubytování pro 12 osob s možností doplnění o přistýlku + malou dětskou postýlku, 3 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými lůžky a velký rodinný pokoj s manželskou postelí a dvěma lůžky.

Prostorná moderní kuchyň s velkým jídelním stolem je kompletně vybavena, včetně Espresso De`Longhi Magnifica kávovaru na zrnkovou kávu, 2 lednice pokryjí potřeby chlazení potravin pro více rodin. Chalupa obsahuje dvě koupelny, vanu i sprchu, dvě toalety. Vnitřní odpočinková nevytápěná veranda s TV a internetem nabízí pohodlné křesla k odpočinku, poskytuje krásný výhled skrze velké okna do rozkvetlé zahrady a umožňuje do ní přímý vstup. Chalupa disponuje bezdrátovou Wi - Fi. Na zahradě najdeme velké ohniště s posezením, kryté venkovní posezení pro 13 osob, velký plynový gril Char Broil, s hořáky 3+1.Zahrada nabízí stín vzrostlých stromů, travnatou plochu pro dovádění dětí nebo také rozkvetlou louku či vinohrad. V zadní části zahrady je umístěno zázemí pro údržbu a také ubytování správce objektu. Parkování i zastřešený prostor pro kola je zajištěn přímo v uzavřeném areálu na zahradě.

Property Characteristics

NameChalupa Morava
Bedroom5 ložnic
TownVeselí nad Moravou - Zarazice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 13 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.