Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Malšín, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Malšín, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Malšín, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateMalšín - Šafléřov, Jihočeský Region

Malšín - Šafléřov, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Malšín v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, max. 2 osoby.chata za noc: léto 3.000kč. Maringotka na Reifce vás vítá. Maringotka doplňuje nenápadně krajinu a stojí na kraji lesa, kde signál, lišky i srnky dávají dobrou noc. Pokud toho ruchu na vás už kolem je moc, maringotka vám může pomoc, má čarovnou moc…

Celý interiér je pro vás pečlivě promyšlen a vlastnoručně vytvořen. Těšit vás rozhodně může nadstandardní velikost postele s rozměry 200x250cm a nezaměnitelným výhledem skrze celoplošné okno rovnou do blízké, okolí obklopující přírody. Když na čerstvém vzduchu a po noci černé bez světelného šumu, vám vyhládne, využít můžete k přípravě občerstvení plně vybavenou kuchyňku, která v sobě skrývá i minibar s pečlivě vybraným vínem z vinařství Beděra z jižní Moravy. V případě, že by počasí bylo chladnější, vaši atmosféru dotvoří a podpoří plápolající oheň z krbových kamen. Zdá se vám malá? Tak to Vás jistě překvapí, že i prostorná koupelna je součástí, včetně toalety, sprchového koutu, umyvadla a bojleru na teplou vodu. Svůj čas můžete v případě hezkého počasí trávit i v těsné blízkosti s grilem a venkovním posezením.

Property Characteristics

NameMaringotka na Reifce
Bedroom1 ložnice
TownMalšín
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 2 osoby
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.