Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Jablonné v Podještědí, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Jablonné v Podještědí, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Jablonné v Podještědí, Liberecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateJablonné v Podještědí - Petrovice v Lužických horách, Liberecký Region

Jablonné v Podještědí - Petrovice v Lužických horách, Liberecký Region

Pronájem Chalupy Jablonné v Podještědí - Petrovice v oblasti Lužické hory: 3 ložnice, max. 11 osob.chalupa za týden: celoročně 24.500kč. Dovolujeme si vám nabídnout k pronájmu naši chalupu Mezi vrchy. Chalupa se nachází na klidném místě v malebné vesničce Petrovice u Jablonného v Podještědí přímo na rozcestí turistických tras, které vybízí k výletům do okolí. Dům původně z 30.let 20.století je po celkové rekonstrukci a nabízí veškerý komfort moderní domácnosti spojený s romantikou pobytu na venkově. Pohodlně se u nás ubytuje cca 10 osob. K dispozici budete mít velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, v patře tři ložnice, dvě koupelny a dvě WC. Venku si můžete užít velkou zahradu s vyžitím pro děti (trampolína, pískoviště, klouzačka) a ohništěm či si vypít kávu na terase s pohledem do zeleně.

Petrovice leží na okraji CHKO Lužické hory a na samé hranici s Německem. V bezprostředním okolí chalupy se rozprostírají nekonečné lesy, v létě plné borůvek a na podzim plné hub. Jste - li vyznavači (cyklo)turistiky, přímo od domu můžete vyrazit k bezpočtu turistických cílů v Čechách i v Německu. Na své si přijdou i milovníci zimních sportů – do nejbližších lyžařských středisek je to autem 20 – 30 minut, ale najdete zde i upravované běžkařské trasy. V létě se můžete osvěžit na blízkých koupalištích, která jsou taktéž v dojezdové vzdálenosti 10 – 20 min.

Property Characteristics

NameMezi vrchy
Bedroom3 ložnice
TownJablonné v Podještědí - Petrovice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 11 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.