Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Blažejov, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Blažejov, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Blažejov, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateBlažejov - Mutyněves, Jihočeský Region

Blažejov - Mutyněves, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Blažejov - Mutyněves v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 9 osob.chata za týden: léto 12.000kč. Nabízíme pronájem chaty Mariana. Chata se nachází v Mutyněvsi, obec Blažejov asi 15 km od Jindřichova Hradce směr Pelhřimov. Chata je zrekonstruována a nabízí ubytování ve třech pokojích v podkroví. V přízemí se nachází společenská místnost se dvěma lůžky, krbem a plně zařízenou kuchyní. Samozřejmostí je dětská houpačka, pískoviště a venkovní posezení. U chaty je k dispozici gril a ohniště. Na pozemku je možné parkovat. Vedle chaty se nachází rovněž kůlna, kde je možné si uschovat a uzamknout kola. K dispozici je také dětská postýlka.

Chata se nachází přímo u rybníka Mutyněves, který je ideální možností pro koupání nebo k vyjížďkám na nafukovacím člunu, který je k dispozici. Chata nabízí především krásné klidné prostředí ideální pro rodiny s dětmi. Za chatou je les, kam je možné jít na borůvky nebo houby. Chata se nachází v centru České Kanady. Chata je nekuřácká a pobyt domácích mazlíčků je možný po předchozí domluvě. V chatě se přezouvá a používá domácí obuv (možnost přivézt vlastní nebo je k dispozici). Na pozemku je vrtaná studna s užitkovou vodou. Nejbližší obchod je v Jarošově nad Nežárkou 6 km od chaty. Další možnosti nákupu jsou v Jindřichově Hradci nebo v Kamenici nad Lipou.

Property Characteristics

NameChata Mariana
Bedroom3 ložnice
TownBlažejov - Mutyněves
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 9 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.