Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 75 m² without real estateU Družstva Repo, Prague - Nusle

Don’t miss out
U Družstva Repo, Prague - NuslePublic transport 4 minutes of walking • Equipped • Parking • Balcony 3 m²
Monthly rentCZK 29,000

+ Service chargesCZK 4,800
+ Utility chargesCZK 1,200
+ Refundable depositCZK 50,000


Nabízím k pronájmu světlý vybavený byt realizovaný architektem. Tramvaj (11, 14, 18) a autobus) pouze 4 minuty chůze, metro C Pankrác jednu stanici autobusem. Park Jezerka hned vedle domu. Velmi klidná lokalita se skvělou dostupností. Ideální bydlení pro rodinu s dětmi nebo pro pár. V přízemí domu je k dispozici uzamykatelná místnost na případné uložení kočárku nebo kol.

Dispozice: obývací pokoj s rozkládací koženou sedačkou, TV včetně setu s prostorovým zvukem, konf. stolkem, jídelním stolem s židlemi; kuchyňská linka se spotřebiči Siemens (lednice s mrazákem, mikrovlnka, varná deska, trouba, myčka) vybavena nádobím; prostorná komora s policemi; ložnice s vestavěnou skříní, manželskou postelí s úložným prostorem (možno vybavit peřinami a ložním prádlem), nočními stolky s lampičkami; dětský pokoj pro 2 děti s prac. stoly, zvýšenými postelemi s bezpečnostní zábranou, vestavěnými skříněmi a balkonem do vnitrobloku; koupelna s vanou, sprchou, pračkou a susickou Miele, dvě umyvadla, záchod, bidet; šatna s úložným systémem na boty a kabáty hned u vchodu do předsíně. Byt má dostatek úložných prostor. Orientace hlavní části na JZ, dětský pokoj na V, vnitřní horizontální žaluzie ve všech oknech, bezpečnostní vchodové dveře, přístup do domu na čip. Parkování na ulici smíšená zóna nebo bezplatné ve vnitrobloku, nelze rezervovat.

Nájem 29 000 Kč. Zálohy na služby ve výši Kč 4 800,-Kč, zalohy na elektřinu 1200,-Kč. Kauci možno rozložit do splátek.

I offer for long-term rent a beautiful, bright, furnished apartment designed by an architect made of very high quality material for our family. Tram (11, 14, 18) and bus) only 4 minutes walk, metro C Pankrác one stop by bus. Park Jezerka right next to the house. Very quiet location with great accessibility. Suitable for a family with children or a couple. There is a lockable room for storage of a stroller or bicycles on the ground floor of the house.

Dispozition: living room with leather sofa bed, TV including home cinema system with surround sound, conference table, dining table with chairs; kitchen unit with Siemens devices (fridge with freezer, microwave, hob, oven, dish washer) equipped with dishes; chamber with storage system and vacuum cleaner; bedroom with built-in wardrobe, doublebed, bedside tables with small lamps; children's room for 2 children with work tables, beds, built-in wardrobes and a balcony to the courtyard; bathroom with bathtub and Miele washing machine, two sinks, toilet, bidet; dressing room with storage system right at the entrance to the hall. Orientation of the main part to the SW, children's room to the E, internal horizontal blinds in all windows, security entrance door, access to the house on a chip. Parking in a mixed zone or free in the courtyard, cannot be reserved.

Rent 29,000 CZK. Advances for services in the amount of CZK 4,800, electricity will be transferred to the tenant. Return deposit 58,000 CZK.

Property Characteristics

Listing ID786171
Layout3+kk
Available from01/09/2024
Floor3. podlaží z 4
Building constructionBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha75
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Economical
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony: 3 m²
MHD 4 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportJezerka
🚶 349 m (4 min)
Post officePraha 45
🚘 2,099 m (5 min)
ShopFamily T&H (Můj obchod)
🚶 114 m (1 min)
BankKomerční banka
🚶 416 m (5 min)
RestaurantDivadlo Na Jezerce
🚶 177 m (2 min)
PharmacyLékárna u sv. Pankráce
🚘 1,264 m (3 min)
SchoolZŠ Sdružení
🚶 440 m (5 min)
Kindergarden
🚶 321 m (4 min)
Sports fieldTJ Sokol Nusle
🚘 2,315 m (7 min)
Playground
🚶 143 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.