Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Černá Voda, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Černá Voda, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Černá Voda, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 8 ložnic without real estateČerná Voda, Olomoucký Region

Černá Voda, Olomoucký Region

Pronájem Rekreačního domu Černá Voda v oblasti Jeseníky: 8 ložnic, celkem pro 1 až 23 osob.rekreační dům za noc: léto 5.300kč, zima 5.000kč. Nově zrekonstruovaný dům s 16 - ti lůžky + "Stodola" se 7 lůžky nabízí bikerům i jejich rodinám veškerý komfort v srdci Černé Vody poblíž Rychlebských cyklostezek, rybníků, zatopených lomů a naleziště křišťálu. Celý objekt je nekuřácký. V celém domě jsou na oknech sítě proti hmyzu. Uzamykatelná úschovna kol. Kulečník ve sklepě. Va sklepě je zašívárna, utéct dámám je věc snadná :)

Po návratu z cyklostezek si můžete zrelaxovat své namožené svaly v bazénu, nebo si zahrát plážový volejbal. Večery můžete trávit u ohně v lesíku přímo na zahradě. Vhodné i pro rodiny s dětmi - užijte si jízdu na cyklostezkách, zatímco se vaše drahá polovička s dětmi zabaví v bazénu, dětském koutku, nebo za špatného počasí využijí infra sauny.

Property Characteristics

NameČerná perla
Bedroom8 ložnic
TownČerná Voda
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity1 až 23 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.