Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estatePodhradí nad Dyjí, Jihomoravský Region

Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský Region

Pronájem Chaty Podhradí nad Dyjí v oblasti Jižní Morava: 3 ložnice, max. 7 osob.chata za týden: léto 14.000kč, zima 12.000kč. Chata Standa se nachází přímo u řeky Dyje v malé obci Podhradí nad Dyjí kousek od Vranovské přehrady v okrese Znojmo. Chata je vhodná pro rybáře a jejich rodiny, kteří rádi chytají ryby v blízkosti ubytování, nebo pro spřátelené rodiny. Podhradí - vtoková část VN Vranov /říční charakter, šířka řeky cca 50 m.

Chata leží na soukromém pozemku s výhledem na řeku. Před chatou je travnatá zahrada s venkovním posezením pod pergolou s přenosným grilem. Pozemek je částečně oplocený, parkování vozidel před chatou. Užije si každý, kdo si chce odpočinout aktivně i pasivně. Obklopeni překrásnou přírodou a malebným prostředím najdete v naší chatě dokonalý prostor pro odpočinek a načerpání nových sil. Okolní příroda láká k procházkám po okolí, houbaření, nebo k cykloturistice. V obci se nachází zřícenina hradu Frejnštejn, která patří k dalším památkám v okolí např. zámek v Uherčicích a hrad Bítov. Podhradí nad Dyjí nabízí mnoho možností pro skvělé výlety a zážitky v přírodě i historii. Přijďte a objevte tento malebný koutek České republiky plný kouzla a krásy!

Property Characteristics

NameChata Standa
Bedroom3 ložnice
TownPodhradí nad Dyjí
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 7 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.